Ο Dr Ekkehard Ernst Live Online στο Future of Work Conference

O Dr Ekkehard Ernst, Chief, Macro-economic policies and jobs, Research Department του International Labour Organization, είναι υπεύθυνος για κορυφαίες δημοσιεύσεις, όπως η έκθεση World Employment and Social Outlook Trends, του ILO. Δημοσιεύει ευρέως σχετικά με τις επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης, των ρομπότ και των εφαρμογών blockchain για το μέλλον της εργασίας και τη μετάβαση σε μια βιώσιμη κοινωνία.

Επιπλέον, ερευνά το πώς οι μηχανές θα επηρεάσουν την αλληλεπίδρασή μας με την εργασία στον νέο μετά Covid κόσμο, αλλά και με τις καινούριες υβριδικές ρυθμίσεις εργασίας. Συμμετέχει ως μέλος κορυφαίων συμβουλευτικών επιτροπών, συμπεριλαμβανομένου του European Parliament’s International Advisory Board of the Science and Technology Committee, του UK Productivity Insight Network καθώς και του The Conference Board.

Στην κεντρική ομιλία του με τίτλο «Tomorrow @ Work: What to be expect after Covid-19?» θα παρουσιάσει τις αλλαγές στον κόσμο της εργασίας που επέφερε η πανδημία, αλλά και αυτές που, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2020, έχουν επιταχυνθεί. Οι εταιρείες έχουν επισπεύσει την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, όπως οι διαδικτυακές υπηρεσίες και η αλγοριθμική διαχείριση, ώστε να ανταποκριθούν στη νέα απομακρυσμένη εργασιακή πραγματικότητα.

Επιπλέον, η μείωση της προσφοράς εργασίας λόγω της γήρανσης του πληθυσμού έχει ενταθεί, καθώς πολλοί εργαζόμενοι επέστρεψαν μόνο διστακτικά στους χώρους εργασίας τους, δημιουργώντας σοβαρές ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού για τις επιχειρήσεις. Πώς θα ανταποκριθούν οι εταιρείες σε αυτές τις προκλήσεις; Τι σημαίνει αυτό για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος; Παρακολουθήστε την ομιλία του Live Online την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο Future of Work Conference. Πληροφορίες και Εγγραφές στο www.futureofwork.gr . Διαθέσιμα Early Bird Tickets -20% έως τις 23.02.22.

Generali: Νέα Organization & Strategic Workforce Planning Lead η Βάσω Βλαστάρη

Καθήκοντα Organization & Strategic Workforce Planning Lead στην Generali ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Βάσω Βλαστάρη, η οποία μέχρι πρότινος ανήκει στο δυναμικό της AXA. Η Β.

Βλαστάρη είναι κάτοχος BA στην Ψυχολογία από το Alba και MSc στο HR Management από το University of Surrey, ενώ, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί ως HR Administrator στην Carrefour και HR Operations Supervisor στην LG Electronics.

Στην Neurosoft η Έρση Στεφάνου

Τη θέση της Head of Talent στην Neurosoft ανέλαβε από τον Φεβρουάριο η Έρση Στεφάνου, η οποία μέχρι πρότινος ήταν Global Learning Deployment Manager στην EY. Η Ε.

Στεφάνου είναι κάτοχος BA στο International Business από το University of Plymouth και MSc στο HR Management από το University of East London, ενώ στην εργασιακή της πορεία έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει Regional HR Manager στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και HR Officer στην Τράπεζα Πειραιώς.