--> 

Χήτος ΑΒΕΕ: Πρόγραμμα ασφάλειας, ζωής και υγείας, για όλο το ανθρώπινο δυναμικό

Η Xήτος ΑΒΕΕ προχωράει στην παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας, για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της. Το πρόγραμμα ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας της εταιρείας περιλαμβάνει σημαντικές καλύψεις και προνόμια όπως πλήρη νοσοκομειακή, εξωνοσοκομειακή, πρωτοβάθμια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν ετήσιο checkup, ειδικές παροχές μητρότητας και ένα σύνολο παροχών σε ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία αναφέρει τα εξής: «Στην Χήτος ΑΒΕΕ έχουμε σαν αρχή ότι άνθρωποι και εταιρεία εξελίσσονται μαζί στο μέλλον και αναγνωρίζουμε στην πράξη ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας ήταν, είναι και θα είναι το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια δέσμευση της εταιρείας για τη φροντίδα της υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού μας, ενώ παράλληλα εκφράζουμε την εκτίμηση μας, με έμπρακτο τρόπο, για την αμέριστη αφοσίωση των ανθρώπων μας στην επίτευξη των εταιρικών στόχων μας».

Metro ΑΕΒΕ: Νέος Employer Branding Specialist o Παναγιώτης Κωνσταντίνου

Τη θέση του Employer Branding Specialist στη Metro AEBE ανέλαβε ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Marketing & Communications Coordinator στην Teleperformance Greece.

Ο Π. Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και κάτοχος MSc στο Marketing από το Alliance Manchester Business School, ενώ στην επαγγελματική του πορεία, έχει συνεργαστεί με τη Rodale Inc. και την Boussias Communications.

Ο Π. Κωνσταντίνου έρχεται να ενισχύσει τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας για την προώθηση της εξωστρέφειας και της φήμης της Metro.

Στην Upstream η Βάνα Μπεχράκη

Καθήκοντα HR Associate στην Upstream ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Βάνα Μπεχράκη, η οποία μέχρι πρότινος ήταν Talent Acquisition Associate στην Pop Market.

H B. Μπεχράκη είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως HR Administrator στην PepsiCo και Talent Acquisition Assistant στην Nestle.

Alcon: Νέα HR Business Partner η Έλενα Καρδαρά

Καθήκοντα HR Business Partner στην Alcon ανέλαβε τον τρέχοντα μήνα η Έλενα Καρδαρά, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε αντίστοιχη θέση στην IQVIA.

Η Ε. Καρδαρά είναι κάτοχος B.Sc. στο Business Administration από το ΟΠΑ, M.Sc. στο Advanced Management Practice από το University of Bath και Certificate in HR Practice από το CIPD, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως People, Culture & Workplace Manager (EMEA) στην Voyager Worldwide.

Motor Oil: Νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα με εξατομικευμένα Learning Paths

Μια νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα με την ονομασία My Learning Path δημιούργησε ο τομέας εκπαίδευσης του ομίλου Motor Oil. Η εν λόγω πλατφόρμα περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 μαθήματα της νέας εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Linkedin, Microsoft, Harvard Business Review και άλλων ανώτατων εκπαιδευτικών φορέων της εγχώριας αγοράς, ενώ διαθέτει εκπαιδευτικά πλάνα σύμφωνα με το αντικείμενο, το επίπεδο και τους ατομικούς στόχους εξέλιξης του κάθε εργαζόμενου.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας και με κεντρικό μήνυμα «Ανοίγουμε δρόμο στην εξέλιξή σας», ο όμιλος καλεί όλους τους εργαζομένους του να πάρουν τη σκυτάλη της προσωπικής τους εξέλιξης στα χέρια τους, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέες ικανότητες και να αναπτυχθούν περαιτέρω σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μεταμορφώνεται διαρκώς, ακολουθώντας άμεσα και ταχύτατα τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Παράλληλα, η Motor Oil αξιοποιεί το SAP Environment, Health and Safety (SAP EHS) Applications Suite και συγκεκριμένα το εργαλείο Διαχείρισης Συμβάντων, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να επικοινωνούν γρήγορα και εύκολα ζητήματα υγείας και ασφάλειας.