--> 

Νέα Chief People Officer στην Obrela Security Industries η Ειρήνη Τζαννέτου

Καθήκοντα Chief People Officer στην Obrela Security Industries αναλαμβάνει από τον τρέχοντα μήνα η Ειρήνη Τζαννέτου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία στο LinkedIn. «Είμαστε περήφανοι που η Ειρήνη εντάσσεται στην ομάδα μας και η οποία θα ηγηθεί της παγκόσμιας διεύρυνσης του ανθρώπινου δυναμικού, του μετασχηματισμού της κουλτούρας μας και των προκλήσεων για να λειτουργούμε ως ένας πολυεθνικός οργανισμός με υψηλά επίπεδα αριστείας και ισχυρή εικόνα εργοδότη επιλογής» αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πατσής, CEO της εταιρείας, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Είναι μια ισχυρή ηγέτης και από τους πιο ταλαντούχους HR experts. Γνωρίζω την καταπληκτική αξία που μπορεί να φέρει στην Obrela Security Industries μέσω της εκτεταμένης εμπειρίας της στη διαμόρφωση κουλτούρας και ομάδων».

Η Ε. Τζαννέτου είναι απόφοιτη του ΕΚΠΑ και του The University of Manchester και, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως HR Director Greece & Central/Eastern Europe στην ACNielsen, VP Human Resources στην Citi, General Manager Human Resources & Organization στην ΔΕΗ και GM Human Resources στην LafargeHolcim (Heracles GCC Group).

Ergonomia: Σεμινάριο για τους ψυχοκοινωνικούς κινδύνους στον χώρο εργασίας

Ανοιχτό σεμινάριο, με θέμα: «Διαχείριση Ψυχοκοινωνικών Κινδύνων και Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στον Χώρο Εργασίας» και ελεύθερη συμμετοχή, πραγματοποιεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου το τμήμα ErgoWell-being της Ergonomia, σε συνεργασία με την Λέκα Σταυρούλα, καθηγήτρια Πολιτικών Εργασίας & Υγείας και Οργάνωσης Εργασίας & Ευημερίας στα Πανεπιστήμια Nottingham και Cork.

Στόχος είναι η ουσιαστική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων σχετικά με τη νομοθεσία και τις καλές πρακτικές διαχείρισης ψυχοκοινωνικών κινδύνων στον χώρο εργασίας, ενώ θα αναλυθούν η έννοια των ψυχοκοινωνικών κινδύνων, η μεθοδολογία εκτίμησής τους, η πολιτική για τη βία και παρενόχληση που υπαγορεύει η ελληνική νομοθεσία (Ν.4808/2021, Y.A. 82063/2021) και το ISO 45003 ως το πρώτο διεθνές πρότυπο για την ψυχολογική υγεία και ασφάλεια στην εργασία.

Trasys Greece: Νέα Talent Acquisition Specialist η Αμαλία Μπρούσαλη

Καθήκοντα Talent Acquisition Specialist στην Trasys Greece ανέλαβε η Αμαλία Μπρούσαλη, η οποία μέχρι πρότινος ήταν HR Manager στην BestPrice.gr.

Η Α. Μπρούσαλη είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Λάρισας και κάτοχος MBA από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ενώ μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική της πορεία έχει διατελέσει HR Administrator στην SG Digital και HR Administrator στην Modulus.

Skywalker.gr: Ξεκινά το #JobDay Τουρισμού

Το Skywalker.gr επανέρχεται μετά από δύο χρόνια απουσίας με ένα ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στα καινούργια δεδομένα #JobDay Τουρισμού. Πρόκειται για δράση πλαισιωμένη από συνεντεύξεις εταιρειών του κλάδου του τουρισμού που αναζητούν προσωπικό, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στον Πολυχώρο WE.

Η ημέρα διεξαγωγής είναι η 4η Μαρτίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-15:00. Βασικός σκοπός του #Jobday Τουρισμού, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Αθηναίων, της Ένωσης Ξενοδοχείων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού,  είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων.

Οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #Jobday Τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών και να περάσουν από συνέντευξη εργασίας, να μιλήσουν προσωπικά με εξειδικευμένο σύμβουλο για το βιογραφικό τους σημείωμα και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό, να έρθουν σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις, καθώς και να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα εναρμονισμένα με τα νέα δεδομένα.