Πλαίσιο: Πραγματοποίησε Negotiation Training για τους ανθρώπους της

Ένα πρόγραμμα Negotiation Training για τους ανθρώπους της ολοκλήρωσε η Πλαίσιο Computers, σε συνεργασία με την Sapientia et Veritas και τον Σεραφείμ Βολιώτη. Στο training αυτό, συμμετείχαν εργαζόμενοι της εταιρείας από τα τμήματα Commercial, Finance και HR, με στόχο να ενισχυθεί η διαπραγματευτική τους ικανότητα, καθώς το negotiation αποτελεί ένα από τα key competencies της Πλαίσιο.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αποτελεί μέρος του Plaisio Academy, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από Specialized Courses, βασισμένα στα key competencies που έχουν δημιουργηθεί για κάθε ρόλο.

Συγκεκριμένα, το Plaisio Academy περιλαμβάνει τα Core Courses, τα οποία βασίζονται στα core competencies της εταιρείας και απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες ευθύνης και σε όλα τα τμήματα (Communication Skills κ.ά), τα Extended Courses, τα οποία απευθύνονται σε όσους διοικούν ή πρόκειται να διοικήσουν μια ομάδα (Effective Feedback, Team Building κ.ά), τα Talent Courses για όσους βρίσκονται σε τροχιά ανάπτυξης, τα Specialized Courses, που προσφέρουν εξειδίκευση και soft skills στους υπάρχοντες ρόλους (Διαπραγματευτική δεινότητα & Δεξιότητες, How to brief κ.ά) και τα Update Courses, που στοχεύουν στην ανανέωση της υπάρχουσας γνώσης ( GDPR, Καθημερινά σενάρια διαχείρισης κ.ά).

Συνεργασία Lavisoft και ΡΑΕ

Την ανάθεση Έργου από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την εγκατάσταση του Συστήματος Διαχείρισης Αδειών Προσωπικού (Absences Leaves Vacancies MaSter) ανακοίνωσε η Lavisoft.

Ειδικότερα, το Absences Leaves Vacancies MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών Λογισμικού HR MaSter, μιας ολοκληρωμένης σουίτας της εταιρείας που καλύπτει συνολικά τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, ενώ η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα σαν ανεξάρτητη εφαρμογή στο web, προσφέροντας πρόσβαση από παντού και συνεργάζεται με τις εφαρμογές Time MaSter (Ωρομέτρησης) και Payroll MaSter (Μισθοδοσίας) της Lavisoft για ακόμα μεγαλύτερο εύρος δυνατότητων.

Nestlé: Νέα Talent Acquisition Specialist η Βικτώρια Καρκούλη

Καθήκοντα Talent Acquisition Specialist στην Nestlé ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Βικτώρια Καρκούλη, η οποία μέχρι πρότινος διατελούσε Talent Acquisition Partner στην Coca-Cola HBC.

Η Β. Καρκούλη είναι κάτοχος Bachelor στο Communications & Public Relations από το University of Maryland και Master στο Marketing από το Alba, ενώ βρισκόταν στην Coca-Cola ΗΒC από τον Οκτώβριο του 2015.

PressiousArvanitidis: Ξεκίνησε το ετήσιο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων «Co-Create Days»

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων με τίτλο «Co-Create Days» ξεκίνησε η PressiousArvanitidis, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και ανανέωσης των γνώσεων και των ικανοτήτων των εργαζομένων της.

Ειδικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα τμήματα και στο σύνολο των ανθρώπων της εταιρείας, ενώ περιλαμβάνει θεματικές ενότητες που αφορούν την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και τεχνικών σχετικά με τις εκτυπωτικές εργασίες έντυπης επικοινωνίας και χάρτινης συσκευασίας, αλλά και sessions για την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων. «Με το πρόγραμμα αυτό στοχεύουμε στο να αποκτούμε ικανότητες και τεχνογνωσία έτσι ώστε να βοηθούμε ακόμα περισσότερο τους πελάτες, συν-δημιουργώντας μαζί τους για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τον παραπάνω λόγο δώσαμε στο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων το όνομα “co-create days”, σύμφωνα με το οποίο κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια 2ώρη εκπαιδευτική συνάντηση, σεβόμενοι πάντα τους περιορισμούς που επιβάλλεται να διατηρούμε δεδομένης της πανδημίας» ανέφερε η Ρούλα Νικητοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της PressiousArvanitidis.