Κρι Κρι: Αποχώρησε ο Παύλος Μαυρίδης

Την αποχώρησή του από τη θέση του HR Manager στην Κρι Κρι ανακοίνωσε ο Παύλος Μαυρίδης, ο οποίος βρισκόταν στην εταιρεία για 17 χρόνια.

«Είμαι ευγνώμων στον CEO Παναγιώτη Τσινάβο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω τη δημιουργία του HR Department το 2004» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρίδης στη σχετική ανάρτησή του στο LinkedIn και συνεχίζει: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πρώην πλέον συναδέλφους και συνεργάτες, για τη συνεργασία και τη στήριξη, καθώς και για τα μηνύματα τους, τα οποία αποτελούν ισχυρές συστάσεις και εφόδια για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα».

Σημειώνεται ότι ο Π. Μαυρίδης είναι κάτοχος Bachelor στο HR Management/Personnel Administration από το Keele University και MSc στο Marketing από το University of Birmingham, ενώ πλέον απασχολείται ως Senior HR Consultant & Trainer.

Deloitte: Nέος Senior HR Consultant o Σταύρος Κυριακίδης

Καθήκοντα Senior HR Consultant στην Deloitte ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα ο Σταύρος Κυριακίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του HR Manager στην Porcelana.

Ο Σ. Κυριακίδης είναι κάτοχος Bachelor στο Accounting & Finance από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό στο HR Management από το City College, ενώ, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική του πορεία έχει εργαστεί στο τμήμα HR της Apifon.

Katikies: Νέα Director of HR η Ελένη Τσιτεμίδου

Τη θέση της Director of HR στην Katikies ανέλαβε η Ελένη Τσιτεμίδου, η οποία μέχρι πρότινος ήταν HR Manager στην Guidepoint.

Η Ε. Τσιτεμίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας της Παντείου και του εκπαιδευτικού προγράμματος HR Management & Services του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ είναι και κάτοχος MBA από το ΟΠΑ.

Στην επαγγελματική της πορεία, η κα. Τσιτεμίδου έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει HR Executive στην Four Seasons, HR Associate στον Alpha και HR Administrator στα Hellenic Duty Free Shops.

AB Βασιλόπουλος: Διακρίσεις για το «Living Data» των εργαζομένων της

Living Data είναι η επωνυμία του ολοκληρωμένου προγράμματος που δημιούργησε η ΑΒ Βασιλόπουλος για την ασφάλεια των πληροφοριών, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, από την εταιρική συμπεριφορά έως και πρακτικές συμβουλές για την προσωπική ζωή.

Βασίζεται σε 4 πυλώνες ενδιαφέροντος -Customer Care, Brilliant Basics, Check before you Trust, Innovate for the Future- και συνεχώς ανανεώνεται για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της αγοράς και του κλάδου, με έναν τρόπο προσιτό και ενδιαφέρον για κάθε εργαζόμενο στην ΑΒ. Το εν λόγο πρόγραμμα κινείται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της ΑΒ που δίνει έμφαση στην συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων της.

Μάλιστα, η βαρύτητα του προγράμματος καθώς και τα καινοτόμα  χαρακτηριστικά του αναγνωρίστηκαν με δύο βραβεία στα φετινά Cyber Security Awards, το Gold Βραβείο στην κατηγορία Cyber Awareness και το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Retail. «Πρόκειται για δύο σημαντικές Cyber βραβεύσεις για το πρόγραμμα “Living Data” και την ασφάλεια της πληροφορίας ως μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων της ΑΒ στην εργασία, στο σπίτι ή εν κινήσει. Για την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των ανθρώπων της. Για μια πιο ασφαλή και αειφόρο κοινωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΒ Βασιλόπουλος.