--> 

Χαλκόρ: Διήμερο workshop σε συνεργασία με την The Flow Partners

Tο Top Management Team της Χαλκόρ παρακολούθησε διήμερο διαδραστικό workshop σε συνεργασία με την The Flow Partners και τον Founder & Coach, Ηλία Γαληνό, PhD.

H διήμερη εκπαίδευση είχε θέμα «Crafting a Cohesive & Spirited Team» και είχε ως στόχο την γνωστική και πρακτική ενδυνάμωση των 16 στελεχών του Top Management της εταιρείας. Κατά τη διάρκειά της αναπτύχθηκαν και εξετάστηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνιακή ενσυναίσθηση και τις διατμηματικές συνεργασίες υπό το πρίσμα της συνεχούς υποστήριξης των δραστηριοτήτων της Χαλκόρ σε managerial επίπεδο.

«Για εμάς στη Χαλκόρ η ενδυνάμωση της γνώσης και η διαρκής βελτίωση των ανθρώπων μας αποτελεί μία ακατάσπαυστη επιδίωξη» επισήμανε η εταιρεία σε σχετική ανάρτησή της στο Linkedin.

Printec: Νέα HR Manager η Κωνσταντίνα Δούρου

Στον ρόλο της HR Manager, Greece & Cyprus της Printec προήχθη η Κωνσταντίνα Δούρου, η οποία μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα Senior HR Generalist, Greece & Cyprus.

H K. Δούρου είναι απόφοιτη του ΟΠΑ και κάτοχος MA στο HR & Knowledge Management από το Lancaster University, ενώ εργάζεται στην εταιρεία από το 2016. Στην επαγγελματική της πορεία έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει HR Assistant στην Peoplecert και Career Services Consultant στην kariera.gr.

PwC: Νέος Senior Recruitment Marketing Partner o Αντώνης Οκαλίδης

Τον ρόλο του Senior Recruitment Marketing Partner στην PwC ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα ο Αντώνης Οκαλίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Employer Branding & Talent Leader στην Leroy Merlin.

Ο Α. Οκαλίδης είναι κάτοχος Bachelor στο Marketing and Operation Management από το ΠΑ.ΜΑΚ. και Master στο HR Management από το ΟΠΑ, ενώ, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική του πορεία έχει διατελέσει IT Talent Acquisition Specialist στην Sword Group και Junior Employer Branding & Talent Acquisition Partner στην Nestle.

ΟΑΕΔ: Γ’ Κύκλος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω

Σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου στις 1 το μεσημέρι ξεκινούν οι αιτήσεις επιχειρήσεων για τον Γ’  κύκλο της δράσης «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω στις Περιφέρειες σε μετάβαση (MΕΤ), με έμφαση στις γυναίκες του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Βόρειου Αιγαίου και Κρήτης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 15:00 και αφορούν 12μηνης διάρκειας πρόγραμμα, σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα υποβάλλουν την αίτησή τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων στη διεύθυνση http://www.ependyseis.gr/mis. Κατόπιν, οι εργασιακοί σύμβουλοι του ΟΑΕΔ θα υποδείξουν στην επιχείρηση υποψηφίους, σύμφωνα με  την κατηγορία ανέργου, την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα και η επιχείρηση θα επιλέξει μεταξύ των υποψηφίων για την πρόσληψη.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιχείρηση να μην έχει μειώσει το προσωπικό της κατά το τρίμηνο πριν την αίτηση και να μην έχει λάβει χρηματοδότηση από κρατική ενίσχυση άνω των 200.000 ευρώ τα προηγούμενα 3 έτη (τρέχον και δύο προηγούμενα). Το πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 32 εκατ. Ευρώ, συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».