Four Seasons: Διοργάνωσε ευρωπαϊκές μέρες καριέρας στην Αθήνα

Ευρωπαϊκές μέρες καριέρας διοργάνωσε στο Four Seasons Hotels and Resorts Astir Palace Athens η Four Seasons Hotels and Resorts, με την πεποίθηση ότι ο καθένας είναι μοναδικός και ότι η επαφή με διαφορετικές χώρες και κουλτούρες αποτελεί το κλειδί για την πρόοδο και τη ανάπτυξη.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι και στελέχη από τη Βουδαπέστη, το Μιλάνο και το Μεζέβ της Γαλλίας έφτασαν στην Αθήνα και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους του ξενοδοχείου και να συζητήσουν σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζει η χειμερινή περίοδος. Με την εν λόγω αφορμή, στο Four Seasons Hotels and Resorts Astir Palace Athens αφιερώθηκαν συγκεκριμένοι χώροι, οι οποίοι αντανακλούσαν την κουλτούρα κάθε χώρας, ενώ προσφέρονταν εδέσματα και διάφορα άλλα δώρα.

«Στην Four Seasons Hotels and Resorts εκτιμούμε το εσωτερικό ταλέντο, δηλαδή τους δικούς μας ανθρώπους. Η εμπειρία είναι μοναδική και οι άνθρωποί μας ανυπομονούν να εξερευνήσουν τη διεθνή οικογένεια της Four Seasons. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι και χαρούμενοι που τους φέρνουμε όλους μαζί και συνειδητοποιούμε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά μας» αναφέρει η Λίλιαν Λαμπροπούλου, Director of People and Culture, σε σχετική ανάρτησή της.

Express Publishing: Νέος HR Manager ο Τάσος Χελιώτης

Καθήκοντα HR Manager στην Express Publishing ανέλαβε ο Τάσος Χελιώτης. Ο Τ. Χελιώτης είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, και κάτοχος Master στο HR Management από το ΟΠΑ.

Στην επαγγελματική του πορεία έχει διατελέσει HR Manager στην Telmaco, ενώ έχει εργαστεί για συνολικά 10 χρόνια στην Τράπεζα Πειραιώς, σε διάφορες θέσεις του τμήματος HR.

Pharmathen: Νέα Talent Acquisition Officer η Χριστίνα Αμανατίδου

Καθήκοντα Talent Acquisition Officer στην Pharmathen ανέλαβε η Χριστίνα Αμανατίδου, η οποία μέχρι πρότινος ήταν Consultant, Recruitment Solutions στην Icap.

Η Χ. Αμανατίδου είναι απόφοιτη του ΑΠΘ και κάτοχος Master στο HR Management από το ΟΠΑ, ενώ στην επαγγελματική της πορεία έχει διατελέσει HR Trainee στην Deloitte.

Το Women on Top διοργανώνει το 4ο Inclusivity Lounge

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και του HELEXPO Forum, το Women on Top διοργανώνει το 4ο Inclusivity Lounge, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Inclusivity Lounge θα αποτελέσει χώρο συνάντησης, σκέψης, ανταλλαγής ιδεών και δικτύωσης, γύρω από την ευρύτερη θεματική της έμφυλης ισότητας και του πώς αυτή σχετίζεται με την οικοδόμηση μιας βιώσιμης και συμπεριληπτικής οικονομίας.

«Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να τεθούν τα θέματα της ισότητας, της βιωσιμότητας και της συμπεριληπτικής ανάπτυξης στην καρδιά της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, μιας από τις σημαντικότερες πλατφόρμες συνάντησης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη βιωσιμότητα, την ενεργειακή μετάβαση και την ισότιμη οικονομική ανάκαμψη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ομιλήτριες και ομιλητές από το χώρο της πολιτικής, της έρευνας και των επιχειρήσεων, από όλο τον κόσμο, θα αναλύσουν θεματικές όπως οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης για τις γυναίκες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο, ο ρόλος των γυναικών στην οικοδόμηση μιας στρατηγικής αειφορίας και η ένταξη της διάστασης του φύλου στην ενεργειακή μετάβαση και τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας σε όλο τον κόσμο.