Δέλτα: Νέα Chief People & Culture Officer η Σταυρούλα Κάβουρα

H Σταυρούλα Κάβουρα είναι από τον τρέχοντα μήνα η νέα Chief People & Culture Officer της Δέλτα, όπως ανακοίνωσε η ίδια εταιρεία.

Η Σ. Κάβουρα είναι κάτοχος MBA από το London Metropolitan University BCA in Greece και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της HR Director στην Nova, ενώ στην επαγγελματική της πορεία έχει διατελέσει Head of HR στην Victus Networks και HR Integration Lead στην Vodafone Greece. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Σταυρούλα Κάβουρα εντάχθηκε στην ομάδα της Δέλτα ως Chief People & Culture Officer.

Η Σταυρούλα, με υπόβαθρο σε αποστολές μετασχηματισμού, φέρει πλούσια εμπειρία στο νέο της ρόλο, ο οποίος είναι να προσφέρει στρατηγική ηγεσία στον σχεδιασμό και την εφαρμογή ποιοτικών εσωτερικών HR διαδικασιών. Η Σταυρούλα θα βοηθήσει την εταιρεία και τους ανθρώπους της προς ένα καινούργιο, λαμπρό μέλλον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Pandora: H Κέλλυ Καβαρνού νέα Global Talent Acquisition Student Assistant

Καθήκοντα Global Talent Acquisition Student Assistant στην Pandora ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Κέλλυ Καβαρνού, η οποία μέχρι πρότινος ήταν People Operations Specialist στην Reborrn.

Η Κ. Καβαρνού είναι κάτοχος BSc στο Management & Business Administration από το ΟΠΑ και Diploma of Vocational Training στο HR Management από το ΕΚΠΑ, ενώ έχει εργαστεί και ως Talent Acquisition Associate στην PwC Greece.

ΠΕΔ Ηπείρου: Αναζητά συμβουλευτικό πάροχο σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Ανοικτό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης (on the job training) προκήρυξε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρων, ο οποίος αφορά σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και πιστοποίηση σε 340 ανέργους αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στόχος του προγράμματος είναι οι 340 άνεργοι να αποκτήσουν πρόσθετες γνώσεις, βασικές και ειδικές επαγγελματικές δεξιότητες σε αντικείμενα και κλάδους της οικονομίας με προοπτικές ανάπτυξης για τη συγκεκριμένη Περιφέρεια Ηπείρου.

Η σύμβαση εντάσσεται και αφορά στο Υποέργο 1 της Πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση Γνώσεων και Δεξιοτήτων σε Ανέργους και Ενδυνάμωση των προοπτικών ένταξής τους στην αγορά εργασίας». Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 577.660 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Στη ΔΕΘ το 2ο Skill Up Forum για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα

Το  Envolve Entrepreneurship διοργανώνει το 2o Skill Up Forum για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 11-14 Σεπτεμβρίου 2022.  Το Skill Up Forum περιλαμβάνει επιμορφωτικά εργαστήρια, panels, διαδραστικές συζητήσεις και ευκαιρίες δικτύωσης της επιχειρηματικής σκηνής με το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, στοχεύοντας στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, την ενδυνάμωση των προσόντων, την ανάδειξη εργαλείων/πόρων, καθώς και τη δικτύωση νέων επιχειρηματιών, start-upper και επαγγελματιών, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του φορέα, «το Skill Up Forum προσφέρει την ευκαιρία σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να παρακολουθήσουν δωρεάν εργαστήρια για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους στους τομείς της τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας, προγραμματισμού, οικονομικών, ψηφιακού μάρκετινγκ, δημόσιας ομιλίας, αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου, σύνθεσης βιογραφικού και εύρεσης θέσης εργασίας. Όλες οι δράσεις απευθύνονται σε όσους αναζητούν την εξέλιξη των δεξιοτήτων τους για την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα».

Τέλος, στο πλαίσιο του event, διοργανώνονται εργαστήρια στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, στο OK!Thess και στο Περίπτερο 7 της ΔΕΘ, με την υποστήριξη των Bayer Hellas, The People’s Trust, SAP Hellas, Amazon Web Services, POS4work, Bizrupt, Together: Powered by TITAN & among, Performance Coaching, Finance Lady, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και Envolve Entrepreneurship.