Αρχειοθήκη: Εκπαίδευση στην Γερμανία για τους ανθρώπους της

Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Στουτγάρδη βρέθηκε από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Αρχειοθήκης , στο πλαίσιο εκπαίδευσης στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Εγγράφων και Περιεχομένου (ECM), ELO Digital Office GmbH.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις για τις αυτοματοποιημένες ροές εργασίας που προσφέρουν μία σειρά από ELO Business Solutions.

Η εν λόγω εκπαίδευση αφορούσε στα ELO HR Personnel File, για τη δημιουργία φακέλου ψηφιακών εγγράφων του εργαζόμενου, ELO HR Recruiting, για την αξιολόγηση και επιλογή υποψηφίων, ELO Contract Management, για τη δημιουργία, έγκριση και διαχείριση συμβάσεων σε όλη την διάρκεια της ισχύος τους, ELO Sign, για την ψηφιακή υπογραφή οποιουδήποτε εγγράφου, ELO Learning, για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού και διαδικτυακή πρόσβαση σε αυτό από τους εργαζόμενους, ELO Knowledge, για τη διάχυση και πρόσβαση στην επιχειρησιακή γνώση και Hands-on practice στις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσει η ELO.

«Ευχαριστούμε θερμά τον συνεργάτη μας για τη φιλοξενία και ανυπομονούμε να κάνουμε πράξη τις νέες γνώσεις που αποκτήσαμε» αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Αρχειοθήκης.

Estia Developments: Νέα HR Generalist η Ευαγγελία Αδάμου

Καθήκοντα HR Generalist στην Estia Developments ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Ευαγγελία Αδάμου.

Η Ε. Αδάμου είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου και κάτοχος Master στο HR Management από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ μέχρι πρότινος διατελούσε HR Assistant στην Generation Y – International e-Business Hub.

Perfetti Van Melle: Νέα HR Manager η Λάντι Γκώτση

H Λάντι Γκώτση είναι η νέα HR Manager της Perfetti Van Melle. Η Λ. Γκώτση είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Χαλκίδας και κάτοχος ΜΒΑ από το Alba, ενώ μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της HR Manager Greece & Mediterranean στην Ideal Standard International. Στην επαγγελματική της πορεία έχει διατελέσει και HRBP στην Mavrogenis Group.

WIDE Services: Κερδίζει έδαφος το eLearning στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων

Η WIDE Services, πιστοποιημένος συνεργάτης του Moodle, διοργάνωσε εκδήλωση για το μέλλον των καινοτόμων υπηρεσιών ασύγχρονης ηλεκτρονικής μάθησης, με τίτλο «Grow the future through eLearning» και επίτιμο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον Dr. Martin Dougiamas, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moodle Pty Ltd.

Ο Dr. Dougiamas βρέθηκε στη χώρα μας με αφορμή την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιλεγμένοι συνεργάτες από ιδιωτικούς, δημόσιους και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και φορείς.

Σε πάνελ που ακολούθησε συμμετείχαν εκπρόσωποι από διαφορετικούς κλάδους, όπως οι κ.κ. Γιώργος Σβώλης, Learning & Development Manager, ΟΠΑΠ, Δρ. Απόστολος Λάζαρης, Επικεφαλής του Εκτελεστικού Μηχανισμού του Παρατηρητηρίου Γραφειοκρατίας, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Δρ. Γιάννης Ψαρομίληγκος, Καθηγητής & Διευθυντής του Τομέα Διοικητικής Πληροφορικής & Επιστήμης των Αποφάσεων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ο κ. Γιάννης Αράπογλου, Γενικός Διευθυντής της WIDE Services – Premium Moodle Partner. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η χρήση του eLearning για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων μεγάλων οργανισμών, η εφαρμογή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και σύγχρονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η επιστήμη της Πληροφορικής, όπως η θέση της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση και την τέχνη.

Μεταξύ άλλων, ο Γ. Σβώλης, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το πως ο ΟΠΑΠ με ένα σημαντικά μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την επικράτεια και ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών, έχει εμπιστευτεί την διαδικασία εκπαίδευσης του προσωπικού του πάνω, στη πλατφόρμα του Moodle.