Ο Όμιλος Κρητικός δημιουργεί την Ακαδημία Κρητικός

Ο Όμιλος Κρητικός ανακοίνωσε μια σημαντική πρωτοβουλία για τους ανθρώπους του, τη δημιουργία της Ακαδημίας Κρητικός. Πρόκειται για έναν εσωτερικό εκπαιδευτικό φορέα, ο οποίος θα φροντίζει για την εξέλιξη των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και θα στοχεύει στην πληρέστερη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Σύμφωνα με τον Όμιλο, «μέσω της Ακαδημίας, προσφέρεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάπτυξης σε όλες τις ομάδες και τους εργαζομένους.

Παράλληλα, καλλιεργείται μια ενιαία εταιρική κουλτούρα, η οποία θα προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες (προγράμματα customer experience) και θα ενισχύει το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και πρωτοβουλίας (προγράμματα employee experience). Και το σημαντικότερο, μέσα από διαδικασίες που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμα, τις αξίες, τους στόχους και το τρίπτυχο του Ομίλου Κρητικός».

Την υλοποίηση της Ακαδημίας Κρητικός αναλαμβάνει η Hatzi Filax Group, η οποία εξειδικεύεται στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν ως επίκεντρο τους ανθρώπους, με την ανάπτυξη soft και hard skills, και την εφαρμογή μοντέλων customer experience. Υπεύθυνη για την εκπόνηση του προγράμματος είναι η Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi FilaxGroup.

Watt+Volt: 2ο open career event στα γραφεία της

Η Watt+Volt ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται υποψήφιους Watt+VolTers την Τετάρτη 19 Oκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα, στα κεντρικά της γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι, σε ένα ακόμα open career event.

Οι υποψήφιοι, ερχόμενοι στο open event της Watt+Volt, θα μπορούν να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, τον χώρο που μπορεί να αποτελέσει τον μελλοντικό χώρο εργασίας τους αλλά και μελλοντικούς συναδέλφους. Ταυτόχρονα, έχοντας μαζί το βιογραφικό τους, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Τμήμα HR  το επόμενό τους βήμα στην αγορά της ενέργειας ως σύμβουλοι ενεργειακών λύσεων, με την προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «ως Watt+VolTers πλέον, θα έχουν μοναδικά προνόμια και σημαντικά οφέλη, μερικά εκ των οποίων είναι ο σταθερός μηνιαίος μισθός, το σταθερό ωράριο εργασίας, η δυνατότητα αποκλειστικής τηλεργασίας, η υπογραφή σύμβασης αορίστου χρόνου, bonus παραγωγικότητας αλλά και bonus πρόσληψης 400 ευρώ».

Επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των υπηρεσιών ενέργειας της εταιρείας σε προνομιακές τιμές, αλλά και του ιατροφαρμακευτικού προγράμματος που είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Συνεργασία Allianz και WorkWell

Μια σειρά από wellness δραστηριότητες οργάνωσε για τους ανθρώπους της η Allianz, σε συνεργασία με την WorkWell, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτές virtually και on-site, ενώ στόχος ήταν η προσωπική, αλλά και η επαγγελματική ευημερία όλων.

kariera.gr: Πάνω από 40.000 συνεντεύξεις εργασίας στις φετινές Ημέρες Καριέρας

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr, με 89 εταιρείες, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και φορείς να έρχονται σε επαφή με περισσότερους από 4 χιλιάδες υποψηφίους. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του διήμερου event, οι συμμετέχοντες εξερεύνησαν διαφορετικές δυνατότητες σε πέντε διαφορετικά κτίρια.

Έτσι, στην Αίθουσα Συνεντεύξεων οι υποψήφιοι πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με εκπροσώπους εταιρειών, ενώ στο Hall Top Εργοδοτών γνώρισαν κορυφαίους εργοδότες και πληροφορήθηκαν για τις παροχές τους προς τους ανθρώπους τους, όπως και για τις ευκαιρίες εργασίας και εξέλιξης που προσφέρουν.

Παράλληλα, στο Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης ενημερώθηκαν από ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς σχετικά με τις επιλογές τους για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και στο Αμφιθέατρο Γνώσης και στο Innovathens παρακολούθησαν 56 ομιλητές σε 16 ομιλίες και 14 workshops γύρω από τις τάσεις της αγοράς εργασίας, τις δεξιότητες του σήμερα, την ευεξία στην εργασία, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες ποικίλων κλάδων και ειδικοτήτων, τις αλλαγές σε μια επαγγελματική πορεία, καθώς και τις καλύτερες πρακτικές και συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη, τη δημιουργία σωστού βιογραφικού και την εργασιακή ζωή.