--> 

Alpha Bank: Συνεργασία με Orientum, Employ Edu και Labora

Η Alpha Bank προχώρησε σε συνεργασία με τις εταιρείες επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum, Employ Edu και Labora, εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις σε οδηγούς σπουδών και προγράμματα ατομικής συμβουλευτικής για παιδιά πελατών της.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, με την παραπάνω πρωτοβουλία «επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελατών της και των οικογενειών τους και στέκεται στο πλευρό των εφήβων ηλικίας 16-18 ετών, βοηθώντας τους να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη άποψη για το τι τους ταιριάζει και με τι θα ήθελαν να ασχοληθούν στην πορεία της ζωής τους, ώστε να λάβουν μία όσο το δυνατόν καλύτερα πληροφορημένη και συνειδητή απόφαση για το επαγγελματικό τους μέλλον». Πιο συγκεκριμένα, η τράπεζα προσφέρει κοινή έκπτωση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα των συνεργαζόμενων εταιρειών επαγγελματικού προσανατολισμού – Orientum, Employ Edu και Labora -, με τους πελάτες της να μπορούν να επωφεληθούν από:

  • 50% έκπτωση στους Οδηγούς Σπουδών που προσφέρουν στους έφηβους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τις κατευθύνσεις σπουδών, όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού και γενικά τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά τους,
  • 20% έκπτωση στα προγράμματα Ατομικής Συμβουλευτικής, μίας προσωποποιημένης συμβουλευτικής διαδικασίας για μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου, όπου από προσωπικές συνεντεύξεις και ψυχομετρικά τεστ, οι έφηβοι λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους για να επιλέξουν τις κατάλληλες σπουδές σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέρονται και τις δεξιότητές τους.

Παράλληλα, σε συνεργασία με εκπαιδευτική ψυχολόγο, οι πελάτες της Alpha Bank έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα όπως τα κριτήρια επιλογής επαγγέλματος και σπουδών, η αποφυγή λαθών από βιαστικές αποφάσεις και η συναισθηματική ωρίμανση και αυτονόμηση του εφήβου.

Συνεργασία “The Marketing Hub Greece” και “Chartered Institute of Marketing”

Το “The Marketing Hub Greece” και το “Chartered Institute of Marketing” (CIM) ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία για την ευρύτερη υποστήριξη του επαγγέλματος του marketing στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη συμφωνία, το “CIM” θα παρέχει κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα του κλάδου στους επαγγελματίες του marketing σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών στο χώρο του marketing.

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του “The Marketing Hub Greece” θα έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφού όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης του “CIM” θα τους προσφέρονται με μια μείωση 10% στην τιμή τους. Tα εκπαιδευτικά προγράμματα καλύπτουν κάθε τομέα του marketing, από τη διαμόρφωση της στρατηγικής για μια μάρκα και το digital marketing, έως την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τη διαχείριση της συνολικής εμπειρίας των πελατών μιας εταιρίας.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, τα μέλη του “The Marketing Hub Greece” θα λαμβάνουν από το “CIM” το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό συμμετοχής, το οποίο θα αποδεικνύει τις γνώσεις τους, και την δέσμευσή τους για τη συνεχή επαγγελματική τους ανάπτυξη (Cοntinuing Professional Development – CPD).

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το CSR Hellas

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη χθες Τρίτη 18 Οκτωβρίου, μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του CSR Hellas. Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Ειδικότερα προβλέπεται η από κοινού ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και στελέχη επιχειρήσεων, η συνεργασία για την από κοινού ανάπτυξη ερευνητικών έργων και μελετών, ο κοινός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, εφαρμογή και εκμετάλλευση εργαλείων και συστημάτων που μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση της υιοθέτησης της Ε.Κ.Ε από επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους ή κλάδου επιχειρηματικής δραστηριότητας, η αξιοποίηση συναφών προγραμμάτων ενίσχυσης των δυνατοτήτων πρακτικής άσκησης φοιτητών του ΠΑΠΕΙ και ο κοινός σχεδιασμός και ανάπτυξη προτάσεων για υποβολή τους σε προκηρύξεις συγχρηματοδότησης από εθνικούς, ευρωπαϊκούς ή διεθνείς φορείς.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου οι δύο φορείς θα προχωρήσουν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και στη διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων όπως π.χ. roundtable discussions, συνέδρια, ημερίδες, εργαστήρια, με θεματολογία συναφή με την Ε.Κ.Ε. στην Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση του επιπέδου ωριμότητας των στελεχών των επιχειρήσεων, των φοιτητών, του ακαδημαϊκού προσωπικού και γενικά κάθε ενδιαφερόμενου μέρους τους.

Ella Resorts: Νέα HR Director η Δήμητρα Λαμπροπούλου

Τη θέση της HR Director στην Ella Resorts ανέλαβε η Δήμητρα Λαμπροπούλου, η οποία μέχρι πρότινος ήταν Assistant HR Manager και Training Manager στo Hilton.

Η Δ. Λαμπροπούλου είναι κάτοχος BA στο Tourism and Leisure Management από το BCA College και Postgraduate Diploma στο HR Management από το University of Surrey, ενώ έχει εργαστεί και ως HR Payroll Administrator στο Intercontinental.