Η Κυριακή Κατσανά αναλαμβάνει People & Culture Director στην Polygreen

Η Κυριακή Κατσανά αναλαμβάνει καθήκοντα People & Culture Director στην Polygreen, εταιρεία καινοτόμων λύσεων στον κλάδο της κυκλικής οικονομίας.

Η Κ. Κατσανά, στην 14ετή επαγγελματική εμπειρία της έχει ασχοληθεί με θέματα προσέλκυσης και ανάπτυξης προσωπικού, βελτίωση της απόδοσης και διαμόρφωσης εταιρικής κουλτούρας σε χρηματοοικονομικές εταιρείες και στον κλάδο του λιανεμπορίου.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας της  με τον Παντελή Τουρνή, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Financial Officer. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «η διεύρυνση των πεδίων δραστηριοποίησης, μετά και τις πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις της, με την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση ΑΕ και της ΠΕΡΜΕ Hellas, δημιουργούν την ανάγκη για ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο ηγετικό σχήμα, το οποίο συμπληρώνουν τα νέα στελέχη».

KPMG: Λανσάρει το Family Business Leadership Academy

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα λανσάρει η KPMG in the UK με τη συνεργασία του University of Leeds, το οποίο αφορά στις οικογενειακές επιχειρήσεις και την προετοιμασία της επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με την KPMG, το πρόγραμμα προσφέρει μία ευκαιρία απόκτησης γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών από τους μελλοντικούς ηγέτες των οικογενειακών επιχειρήσεων και συνδυάζει την ακαδημαϊκή γνώση με την επιχειρηματική καθοδήγηση. Πρόκειται για διαδραστικό πρόγραμμα, που παρέχει εξ αποστάσεως αλλά και δια ζώσης εκπαίδευση, ευκαιρίες δικτύωσης με άλλα μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων και ένα πρόγραμμα one-to-one mentoring με κορυφαία στελέχη της KPMG.

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις, όπως δεξιότητες ηγεσίας και διαχείρισης ομάδων, σχεδιασμός διαδοχής, διακυβέρνηση, ιδιοκτησία, ESG, ποικιλομορφία και συμπερίληψη (Diversity & Inclusion).

Timac Agro: Διήμερο σεμινάριο με αντικείμενο τις πωλήσεις για τους ανθρώπους της

Ένα διήμερο σεμινάριο με αντικείμενο τα advanced sales techniques και εκπαιδευτή τον Νίκο Μπαζιώνη διοργανώνει η Timac Agro για τους ανθρώπους της. Ειδικότερα, το εν λόγω σεμινάριο θα λάβει χώρα στις αρχές Νοεμβρίου στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Holiday Inn, ενώ θα συμμετάσχουν περίπου 35 εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων είναι από την ομάδα των πωλήσεων και οι υπόλοιποι από άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως το HR, το Marketing κ.ά.

Όπως ανέφερε στο Workforce o Δημήτρης Ρουμελιώτης, HR Manager South Eastern Europe της Timac Agro, πρόκειται για μία ακόμα εκπαιδευτική πρωτοβουλία της εταιρείας, η οποία έχει ως στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη των στελεχών της.

«Οι ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης είναι μία από τις σημαντικές παροχές που προσφέρουμε στους ανθρώπους μας, με στόχο ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον» τόνισε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι η εταιρεία τον περασμένο Αύγουστο είχε προσφέρει μπόνους 300 ευρώ μέσω καρτών σίτισης σε όλους τους εργαζόμενους στο γραφείο, προκειμένου να το αξιοποιήσουν για τις διακοπές τους. «Οι πρωτοβουλίες μας δεν σταματούν εδώ. Αντιθέτως, θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε για τους ανθρώπους μας, καθώς αυτοί αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας» κατέληξε ο Δ. Ρουμελιώτης.