Openbet: Εβδομάδα Wellness και Team Bonding για τους εργαζομένους της

Μία εβδομάδα wellness και team bonding πραγματοποίησε, για πρώτη φορά, η OpenBet από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την Workwell για κάποια από τα workshops. Στο πλαίσιο της εν λόγω πρωτοβουλίας, οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί ως ομάδα, να χαλαρώσουν και να διαλογιστούν, ενώ κάθε ημέρα της εβδομάδας ήταν ξεχωριστή.

Συγκεκριμένα, η εβδομάδα περιλάμβανε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, στο πλαίσιο του οποίου για 2 ημέρες, 8 ομάδες εργαζόμενων έπρεπε να βρουν και να λύσουν στον καλύτερο δυνατό χρόνο, 11 καλά κρυμμένα puzzles στο κτίριο, αλλά και μίνι διαγωνισμό μπάσκετ, με 4 ομάδες να συναγωνίζονται για να σκοράρουν όσα περισσότερα καλάθια μπορούν στον προκαθορισμένο χρόνο και να προκριθούν στα τελικά. Παράλληλα, οι άνθρωποι της OpenBet είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 10λεπτο Chair Massage, καθώς και Sound Healing, μέσω του οποίου μπόρεσαν να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία, αλλά και να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό, ακούγοντας διάφορους ήχους.

Επιπλέον, έλαβαν χώρα ασκήσεις διαλογισμού και Mindfulness, ενώ η Ζωή Ντάρλα,Senior HR Business Partner της Openbet, σε ένα Life Coaching session, βοήθησε τους συμμετέχοντες να συνειδητοποιήσουν το που βρίσκονται στη ζωή τους και το πού θέλουν να βρίσκονται σε 6 μήνες. Τέλος, δόθηκε η ευκαιρία στους εργαζόμενους να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση σχετικά με τα Home Ergonomics, η οποία προσέφερε πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη σωστή στάση του σώματος εν ώρα εργασίας, αλλά και χρήσιμες ασκήσεις.

WH Europe: Νέα HR Manager η Ταλίν Κιρουμπιάν

Καθήκοντα HR Manager στην WH Europe ανέλαβε από τον Οκτώβριο η Ταλίν Κιρουμπιάν, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε την ίδια θέση στην Andronis. «Μετά από 6 χρόνια στην Andronis, έχει έρθει η ώρα να πω αντίο και να προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο.

Το να βρίσκομαι στην Andronis άλλαξε πραγματικά το τρόπο που βλέπω την εργασία και τον κόσμο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ίδια σε σχετική ανάρτησή της, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους προηγούμενους συναδέλφους της.

Η Τ. Κιρουμπιάν είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και κάτοχος Master στο Management από το Tilburg University, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως HR Officer στην Aldemar Resorts.

Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών: Διαγωνισμός για Ενέργειες Συμβουλευτικής και Κατάρτισης

Το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ξεκίνησε διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Ενέργειες Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής».

Αντικείμενο αποτελεί η υλοποίηση μιας σειράς ενεργειών συμβουλευτικής υποστήριξης, κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων 750 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, μισθωτών του Ν. 4110/2013, καθώς και αυτοαπασχολούμενων που δεν απασχολούν προσωπικό, στην Περιφέρεια Αττικής. Στόχος είναι η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελούμενων και έχουν άμεση και θετική επίπτωση στη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους, μέσα από την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού και τεχνολογικού περιβάλλοντος.

Το περιεχόμενο της επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης θα αφορά στους τομείς τεχνολογίας και ψηφιακών δεξιοτήτων. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 18 μήνες και είναι προϋπολογισμού 566.250 ευρώ. Η προθεσμία αποστολής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου. Περισσότερα στο www.promitheus.gov.gr