Συνεργασία Novibet και Game Tree

Ένα εκπαιδευτικό Session για τους Leaders του Customer Support Department της οργάνωσε η Novibet, σε συνεργασία με την Game Tree. Συγκεκριμένα, το εν λόγω session αφορούσε τους 12 Leaders του τμήματος Customer Support, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν πάνω στα Soft Skills.

Μεταξύ άλλων, η εκπαίδευση αφορούσε το Complaint Management, το empathy και το problem solving. «Είναι υπέροχο να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας στον κλάδο τους και να δουλεύουμε παρέα ώστε το Customer Experience να είναι ανθρωποκεντρικό, συμπεριληπτικό, καινοτόμο, αξιόπιστο και μοντέρνο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Game Tree σε σχετική ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Customer Support Department της Novibet, το οποίο ανήκει στο τμήμα Operations, απασχολεί συνολικά 180 άτομα.

«Δεσμός για τους Νέους»: Πρόγραμμα απασχόλησης νέων ανέργων σε κοινωφελείς οργανισμούς

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας Δεσμός λανσάρει τον 4ο κύκλο του προγράμματος “Δεσμός για τους Νέους”, μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται θέσεις εργασίας σε κοινωφελείς οργανισμούς για άνεργους νέους και νέες έως 30 ετών για 12 μήνες.

Σύμφωνα με τον φορέα, «ο στόχος του προγράμματος είναι διπλός: οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν αποκτούν σημαντική επαγγελματική εμπειρία, συνήθως την πρώτη τους, ενώ αντίστοιχα οι κοινωφελείς οργανισμοί έχουν την δυνατότητα να απασχολήσουν νέα, ικανά στελέχη». Όπως αναφέρει ο Δεσμός, από το 2015, έχει υποστηρίξει 40 θέσεις εργασίας με πολλαπλάσιο κοινωνικό αντίκτυπο, καλύπτοντας μεγάλο εύρος επαγγελμάτων, ειδικοτήτων, και αντικειμένων πανελλαδικά.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται ως η Τρίτη 20 Δεκεμβρίου. Ο τέταρτος κύκλος του προγράμματος υλοποιείται χάρη στην υποστήριξη των εταιρειών Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Τσιμέντα Τιτάν, The Hellenic Initiative Australia, The Andreas Mentzelopoulos Foundation, Raycap.

Συνεργασία ΔΑΑ και Workwell

Επιθυμώντας να συνεισφέρει σε μια ισορροπημένη καθημερινότητα για τους εργαζομένους της, η εταιρεία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών προχώρησε σε συνεργασία με την Workwell, επιλέγοντας τους πυλώνες σωματική ευεξία και διατροφή, στο πλαίσιο του προγράμματος wellbeing του ΔΑΑ «Life in balance».

Σημειώνεται ότι τόσο το Chair Massage όσο και οι Ατομικές Διατροφικές Συνεδρίες είχαν ιδιαίτερη απήχηση, με αποτέλεσμα από τις πρώτες κιόλας ώρες τα ραντεβού να εμφανίζουν την ένδειξη sold out.

ActionAid: Εκπαίδευση γυναικών σε ψηφιακές δεξιότητες μέσω του INTERNISA

Το πρόγραμμα INTERNISA υλοποιεί η ομάδα της Συμβουλευτικής Εύρεσης Εργασίας του Κέντρου της ActionAid στην Αθήνα, εστιάζοντας στην ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση των γυναικών στην αγορά εργασίας.

Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος, η ActionAid καλεί νέες γυναίκες, 18-35 ετών, να πάρουν μέρος σε εκπαιδεύσεις, να αποκτήσουν γνώσεις σε απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία, να μάθουν για νέες θέσεις εργασίας, να δικτυωθούν με εταιρείες και να παρακολουθήσουν συζητήσεις από φορείς που ασχολούνται με τα δικαιώματα των γυναικών και έμφυλα ζητήματα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του INTERNISA, έχει δημιουργηθεί πλατφόρμα, όπου οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αναρτούν το βιογραφικό τους και να έρχονται σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό.