Coca-Cola Τρία Έψιλον: 50 εποχιακές προσλήψεις στην ομάδα πωλήσεων

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενισχύει την ομάδα Πωλήσεών της, προχωρώντας σε προσλήψεις 50 εποχιακών θέσεων Business Developers σε όλη την Ελλάδα. Οι Business Developers που θα ενταχθούν στην δυναμική ομάδα πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εμβληματικές παγκόσμιες και τοπικές μάρκες αναψυκτικών,  χυμών και ποτών.

Η Σοφία Γαζέα, Business Developer στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέφερε «Ως υπεύθυνη πωλήσεων για το νησί της Πάρου μπορώ με αυτοπεποίθηση να πω ότι μέσα από τις προκλήσεις μιας έντονης εποχικότητας μπόρεσα να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου,  θετική στάση, υποστήριξη και δομημένα πλάνα πωλήσεων καταφέραμε να χτίσουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα που με κάνει να νιώθω περήφανη για τη δουλειά μου». Από την πλευρά της η εταιρεία παρέχει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών, ενώ παράλληλα, προσφέρει στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να εξελίσσουν τις δεξιότητές τους μέσα από προγράμματα ταχείας ανάπτυξης και διατμηματικές μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, μέσω της Ακαδημίας Πωλήσεων, καθοδηγεί, εκπαιδεύει και δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους νέους Business Developers, ώστε να αναπτύσσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και να εξελίσσονται διαρκώς. Οι ανοιχτές θέσεις αφορούν τις περιοχές των Επτανήσων, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων, Ηπείρου, Αργολίδας, Χαλκιδικής, Κρήτης, Εύβοιας, Καβάλας, Μαγνησίας, Ηλείας & Πελοποννήσου.

Chubb: Νέα Head of HR Greece η Χριστίνα Δηματάτη

Καθήκοντα Head of HR Greece στην Chubb ανέλαβε η Χριστίνα Δηματάτη, η οποία μέχρι πρότινος ήταν HR Director στην Arivia.

H Χ. Δηματάτη είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος MBA από το Kingston University και MSc in Human Resource Management από το London School of Economics & Political Sciences, ενώ στην επαγγελματική της πορεία έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει Group HR Director στην Stone Group International.

Quest Mini MBA: Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του προγράμματος

Με την τελετή αποφοίτησης την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του Quest Mini MBA, του προγράμματος επιμόρφωσης εργαζομένων, που έχει σχεδιασθεί από το Alba Graduate Business School.

Στο πρόγραμμα διάρκειας 126 ωρών συμμετείχαν 37 επιλεγμένα στελέχη από όλες τις εταιρείες του ομίλου, λαμβάνοντας επίκαιρες γνώσεις σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων που σχετίζονται με το σύγχρονο επιχειρείν.

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται κάθε δύο έτη, με στόχο την ενίσχυση των εργαζομένων του ομίλου με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες στο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και στην ανάπτυξη μιας ευρύτερης στρατηγικής οπτικής, ενώ οι επιλεγμένοι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται σε ενότητες, όπως διαχείριση της αλλαγής, καινοτομία, διαμόρφωση στρατηγικής, οικονομικά, management, marketing κ.ά.

Συνεργασία ΒΕΠ και ΔΥΠΑ

Συνάντηση με την Υποδιοικήτρια της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, αρμόδια και για θέματα σχετικά με την επαγγελματική εκπαίδευση, Γιάννα Χορμόβα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά, Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η αναβάθμιση και ενδυνάμωση των τεχνικών επαγγελμάτων μέσα από κοινές δράσεις του ΒΕΠ και της ΔΥΠΑ. Ειδικότερα, η Γ. Χορμόβα ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΒΕΠ για τη ριζική αλλαγή στην εικόνα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ μέσω έργου, ύψους 134 εκατ. ευρώ, για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, που θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητα.

Από την πλευρά του, ο Γ. Παπαμανώλης – Ντόζας ενημέρωσε σχετικά με τις πρωτοβουλίες και δράσεις του επιμελητήριου αναφορικά με τη στήριξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης, τονίζοντας πως «η αγορά έχει ανάγκη από τεχνικά χέρια άμεσα αλλά και η νέα γενιά θα πρέπει να ενημερωθεί σωστά για τις δυνατότητες που θα τους δοθούν από την αγορά εργασίας τελειώνοντας μια ΕΠΑΣ.

Θέλουμε άμεση συνεργασία μαζί σας για να συμβάλλουμε από κοινού στη νέα σελίδα που ανοίγει ο επιχειρηματικός κόσμος». Σημειώνεται, τέλος, ότι στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι δράσεις που αποφάσισαν να υλοποιήσουν από κοινού το ΒΕΠ και η ΔΥΠΑ.