To Skroutz λανσάρει την πλατφόρμα εκπαίδευσης συνεργατών Skroutz Academy

To Skroutz λανσάρει τη νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης συνεργατών Skroutz Academy, η οποία θα προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση με βάση την κατηγορία και το μέγεθος της επιχείρησής τους, πρόσβαση σε πληροφορίες για την αποδοτικότερη αξιοποίηση της πλατφόρμας, των εργαλείων και υπηρεσιών του Skroutz, χρήσιμες συμβουλές για την αύξηση των πωλήσεών τους, έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις καινοτομίες που φέρνει το Skroutz στο χώρο του e-commerce, ζωντανά εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται τακτικά από την εξειδικευμένη ομάδα εκπαίδευσης του Skroutz.

Η πλατφόρμα μέχρι τώρα περιλαμβάνει 45 μαθήματα με διαδραστικές εκπαιδεύσεις, quizzes, videos και σενάρια επιτυχίας, ενώ νέα μαθήματα ανεβαίνουν κάθε μήνα ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες που προκύπτουν. Στις θεματικές ενότητες εκπαιδεύσεων περιλαμβάνονται η διαχείριση καταστήματος, προϊόντων και παραγγελιών, η αξιοποίηση των διαθέσιμων υπηρεσιών όπως και η βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης.

Μελλοντικά αναμένεται να προστεθούν μαθήματα με ασκήσεις προσομοίωσης, σύντομους οδηγούς, καθώς και μαθήματα για την επίλυση διαχειριστικών ζητημάτων, αλλά και γενικής γνώσης που θα βοηθήσουν τη γενικότερη εξέλιξη των συνεργατών. Παράλληλα το Skroutz ενσωματώνει και μια νέα υπηρεσία εικονικής εξυπηρέτησης συνεργατών, μέσω εικονικού βοηθού, ο οποίος απαντά γρήγορα στις ερωτήσεις τους, οι οποίες ξεπερνούν τις 20.000 κάθε μήνα.

Εγκαίνια για τις νέες εγκαταστάσεις των Hemmersbach, Salescode και Fieldcode

Τα νέα τους γραφεία στον Ελαιώνα εγκαινίασαν και επίσημα την Παρασκευή 21 Απριλίου οι Hemmersbach, Salescode και Fieldcode, παρουσία πλήθους εργαζομένων, καλεσμένων, αλλά και στελεχών από το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση των εγκαινίων ήταν παρόντες ο CEO της Hemmersbach, Ralph Koczwara, και ο Country Manager Greece και των τριών εταιρειών, Στέφανος Χατζηράπτης, οι οποίοι στις σχετικές τους ομιλίες αναφέρθηκαν σε όλα όσα επιτεύχθηκαν από το 2018 έως και σήμερα, ενώ παρουσίασαν και τους στόχους για το 2023.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι ο Thomas Kaschner, ο οποίος μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Chief Revenue Officer, αναλαμβάνει τη θέση του CEO της Salescode, με τους δύο ομιλητές να εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους και να του εύχονται καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο. Η βραδιά συνεχίστηκε με πάρτι στο Rooftop των νέων εγκαταστάσεων στον Ελαιώνα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν εκλεκτό φαγητό και ποτό, ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο ειδικό booth που είχε δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό στο ισόγειο.

Οι εξαώροφες εγκαταστάσεις στον Ελαιώνα αναμένεται να στεγάσουν και τους 300 εργαζόμενους των τριών εταιρειών και, εκτός των open space γραφείων που κυριαρχούν, περιλαμβάνουν ορισμένα κλειστά γραφεία, γυμναστήριο, δωμάτιο προσευχής, in house καφετέρια και εστιατόριο, αλλά και μία αίθουσα συνεδριάσεων, με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 50 ατόμων.

Τέλος, τα νέα αυτά γραφεία διαθέτουν δύο αίθουσες συνεντεύξεων, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με τις εταιρείες, και δύο ξενώνες για τη φιλοξενία των συνεργατών από το εξωτερικό.

Startup Pathways: Λανσάρει σειρά 2ήμερων εκπαιδεύσεων με τίτλο «The HR Way»

Μία σειρά από 2ήμερες εκπαιδεύσεις με τίτλο «The HR Way» ξεκινά η Startup Pathways.

Στόχος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τα νέα στελέχη, μεταξύ άλλων, να αναδεικνύουν την αξία του σύγχρονου HR στην επιχείρηση, να ανακαλύπτουν τις ανάγκες των μονάδων που εξυπηρετούν, να κατανοούν τις ατζέντες των στελεχών με τα οποία συνδιαλέγονται, να λαμβάνουν αποφάσεις με γνώμονα τις αξίες του Οργανισμού, να ανακοινώνουν δύσκολες αποφάσεις και να θέτουν όρια.

Εκπαιδευτής θα είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ιδρυτής της Startup Pathways, με εμπειρία πλέον των 12 ετών στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων. Σημειώνεται ότι το πρώτο group της εν λόγω εκπαίδευσης θα υλοποιηθεί τον Ιούνιο και στη συνέχεια θα διεξάγεται ένα κάθε μήνα.

People for Business: Η Αντιγόνη Ξιώνη αναλαμβάνει CEO

Τη θέση της CEO στην People for Business ανέλαβε, στις αρχές του 2023, η Αντιγόνη Ξιώνη, η οποία αντικατέστησε την Ρεβέκκα Πιτσίκα, που μετακινήθηκε στην ηγεσία του PfB Group. Η Α. Ξιώνη διαθέτει πετυχημένη πορεία 25 ετών σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, έχοντας, μεταξύ άλλων, διατελέσει Διευθύντρια Νέων Αγορών στη Rainbow Waters και Retail Channel Director στην Intralot.

Σπούδασε Marketing Management στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών (Deree College) και είναι κάτοχος του Six Sigma Black Belt certified (Project management). «Είμαι πολύ χαρούμενη που καλωσορίζουμε στην People for Business την Αντιγόνη Ξιώνη.

Η επιτυχής θητεία της σε στρατηγικές θέσεις και η πολυετής εμπειρία της σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες αποτελούν το εχέγγυο για την περαιτέρω ανάπτυξη της People for Business» δήλωσε η Ρ. Πιστίκα, CEO PfB Group και Managing Partner N2Growth Greece.