Συνεργασία Δέλτα και The Flow Partners

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησαν η Δέλτα και η The Flow Partners, για την παροχή προγραμμάτων ανάπτυξης και ηγεσίας. Συγκεκριμένα, η εν λόγω συνεργασία αφορά σε δύο προγράμματα ανάπτυξης για το σύνολο των εργαζομένων με ευθύνη διοίκησης ομάδας και ένα πρόγραμμα ηγεσίας για το Leadership Team.

Το πρώτο πρόγραμμα, με τίτλο Leveraging Talent and Impactful Performance, στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων διαχείρισης της ομάδας και στην ανάπτυξη μιας κοινής κουλτούρας, η οποία βασίζεται στην καθοδήγηση και στην ηγεσία μέσω της συνεργασίας.

Το δεύτερο πρόγραμμα, με τίτλο Sound Communication, στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την αποτελεσματική επικοινωνία, ενώ το τρίτο, με τίτλο «Crafting Robust Leadership Styles», θα επικεντρωθεί στη διερεύνηση των διαφορετικών Στυλ Ηγεσίας των στελεχών διοίκησης και στη σύνδεσή τους με τα προσωπικά μοντέλα επιτυχίας και τα πρότυπα διοικητικής συμπεριφοράς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Δέλτα σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα» δήλωσε ο Ηλίας Γαληνός, Ιδρυτής της The Flow Partners, και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι η επένδυση στην ανάπτυξη εργαζομένων είναι ζωτικής σημασίας για την καλλιέργεια μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας και την ουσιαστική επίτευξη διατηρήσιμης επιχειρηματικής επιτυχίας».

«Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Δέλτα και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο» κατέληξε ο ίδιος.

Aluminco: Νέος CHRO o Χρήστος Βυλτανιώτης

Καθήκοντα Chief HR Officer στην Aluminco ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα ο Χρήστος Βυλτανιώτης.

Ο Χ. Βυλτανιώτης είναι απόφοιτος του ΟΠΑ και πιστοποιημένος από το SHRM, ενώ στην επαγγελματική του πορεία έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει HR Director στην Καραμολέγκος, στην SingularLogic, στην Βιοιατρική και στην Carlsberg.

Συνεργασία eShare και WorkWell

Στη διοργάνωση μίας ημέρας ευεξίας προχώρησε, την Πέμπτη 18 Μαΐου, η eShare, σε συνεργασία με την WorkWell.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εν λόγω πρωτοβουλίας, όλοι οι άνθρωποι του γραφείου της eShare στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, απολαμβάνοντας ατομικές συνεδρίες Chair Massage από πιστοποιημένους θεραπευτές.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν η φροντίδα των εργαζομένων, τονίζοντας τη σημασία της ευεξίας.

Boussias Events: Παροχή PDCs από το SHRM

Την παροχή Professional Development Credits (PDCs) από τον παγκόσμιο φορέα Society for Human Resource Management (SHRM), σε όλα τα συνέδρια που αφορούν το HR, εξασφάλισε η Boussias Events.

Βασική αρχή και όραμα των συνεδρίων της εταιρείας αποτελεί η παροχή επίκαιρου, πρακτικού και υψηλής ποιότητας περιεχομένου, με στόχο την ανάπτυξη του κλάδου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.

Η εν λόγω αναγνώριση από το SHRM, αναμένεται να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του επαγγέλματος, αλλά και συνολικά της κοινότητας του HR και να ωθήσει τους τοπικούς επαγγελματίες του κλάδου να συνεχίσουν να ενισχύουν τις γνώσεις τους, ώστε να παραμείνουν πιστοποιημένοι ή επαναπιστοποιημένοι SHRM.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το συνέδριο HR in Action 12, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις  12 Ιουλίου, θα προσφέρει 7 PDCs.