Συνεργασία Koukakis Farm και Person Group System

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησαν η Koukakis Farm και η Person Group System, με βασική προτεραιότητα την προστασία της ψυχολογικής υγείας των εργαζομένων. Η εν λόγω συνεργασία αφορά στην παροχή τηλεφωνικής πρόσβασης των ανθρώπων της Koukakis Farm σε υψηλού επιπέδου επαγγελματίες ψυχικής υγείας για ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση.

Η υπηρεσία είναι αυστηρά ανώνυμη και έχει ως στόχο την ενημέρωση, την υποστήριξη και τη διαχείριση προσωπικών, διαπροσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων, τα οποία έχουν επιπτώσεις στην ψυχική υγεία και στην απόδοση των ανθρώπων της εταιρείας.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 19 Μαΐου, όταν και έλαβαν χώρα δύο ενημερωτικές συναντήσεις μεταξύ των εργαζομένων και των εκπροσώπων της εταιρείας, Όλγας Αθανασιάδου και Δημήτρη Κυριάκου, στο Εργοστάσιο και στο Υποκατάστημα αντίστοιχα, ούτως ώστε να παρουσιαστεί ο τρόπος χρήσης της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης.

«Η λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας ξεκινάει άμεσα και επιβεβαιώνει την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να σεβόμαστε και να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας χωρίς περιορισμούς, προσφέροντας καινοτόμες και πρωτοποριακές παροχές για τη βιομηχανία», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΣ ΑΕ: Νέα HR Manager η Μαρία Αγελαδά

Καθήκοντα HR Manager στην Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) ΑΕ αναλαμβάνει η Μαρία Αγελαδά.

Η Μ. Αγελαδά σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΠΑ και έχει εξειδικευτεί στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc), αποφοιτώντας από το ίδιο πανεπιστήμιο με Αριστεία, ενώ κατέχει και δίπλωμα Personal & Executive Coaching, εγκεκριμένο από τον ICF.

Αποτελεί ενεργό Μέλος του ΣΔΑΔΕ και του Κύκλου «Women HR Leaders» του Lean In, ενώ από τον Ιανουάριο του 2023 ανέλαβε την οικονομική διαχείριση ως μέλος του Δ.Σ. του ΜΚΟ «No Mobbing». Μέχρι πρότινος, εργαζόταν ως Senior HRBP στην OpenBet, ενώ έχει συμπληρώσει περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην ελληνική αγορά.

Hellas Gold: Νέα Talent Acquisition Manager η Μαρία Μεϊμάρογλου

Καθήκοντα Talent Acquisition Manager στην Hellas Gold ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Μαρία Μεϊμάρογλου.

Η Μ. Μεϊμάρογλου είναι απόφοιτη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος MSc στο Healthcare Management & HRM από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της HR Business Partner στην Ioniki.

Συνεργασία Lavisoft και ΣΤΑ.ΣΥ

Στη Lavisoft ανέθεσαν οι Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ) το Έργο Υλοποίησης της ενημέρωσης του ΠΣ Εργάνη για το Μέτρο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργαζομένου. Συγκεκριμένα, η υλοποίηση θα γίνει μέσω του συστήματος Ωρομέτρησης Εργαζομένων Time Master, το οποίο ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της Lavisoft.

Το εν λόγω σύστημα συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης για τη συλλογή των στοιχείων που συγκεντρώνονται σε αυτούς από τα «κτυπήματα» των καρτών παρουσίας των εργαζομένων και στη συνέχεια αναλαμβάνει την επεξεργασία των στοιχείων, την έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων, καθώς και τη δημιουργία κατάλληλων αρχείων για αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος Μισθοδοσίας.

Επισημαίνεται ότι η ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ απασχολεί 2.600 εργαζομένους σε πολλαπλά σημεία των Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ.