--> 

Η ΕΕΟ Group αναλαμβάνει HR έργο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Η εταιρεία συμβούλων ΕΕΟ Group ξεκίνησε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του έργου «Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανάπτυξη και λειτουργία περιφερειακού μηχανισμού διάγνωσης της αγοράς εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος», συνολικού προϋπολογισμού 959.999,32 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η διάρκεια της σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της και διαρκεί έως την 30η Νοεμβρίου του 2023. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» 2014-2020.

Η EEO Group είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες συμβούλων με μεγάλη εμπειρία στους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού, της εκπαίδευσης κ.ά., με περισσότερα από 25 χρόνια πορείας.

LHH: Διάκριση στις Υπηρεσίες Outplacement και Career Transition

Η LHH αναδείχθηκε Ηγέτης στην έκθεση PEAK Matrix Outplacement and Career Transition 2022 του Εverest Group. Πιο συγκεκριμένα, η LHH αναγνωρίστηκε για τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις της και το παγκόσμιο αποτύπωμα των προσφερόμενων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των career coaches, «που είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην ένταξη εργατικού δυναμικού στην αγορά, χωρίς αποκλεισμούς και στην ψυχολογική υποστήριξη μέσω επαγγελματικής συμβουλευτικής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η LHH έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για τον θετικό αντίκτυπο των προγραμμάτων που προσφέρει στην αγορά. Έλαβε επίσης υψηλές βαθμολογίες για το μερίδιο αγοράς, το μείγμα χαρτοφυλακίου, την αξία των προγραμμάτων, το όραμα και τη στρατηγική, το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών, την καινοτομία και τις επενδύσεις της για τη διατήρηση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Οι αξιολογήσεις PEAK Matrix του Everest Group παρέχουν αναλύσεις και πληροφορίες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις επιλογής σχετικά με τους παγκόσμιους παρόχους υπηρεσιών, τις τοποθεσίες, τα προϊόντα και τις λύσεις σε διάφορα τμήματα της αγοράς. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της LHH, John Morgan, «η LHH προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις με προτεραιότητα τον άνθρωπο που μειώνουν τον χρόνο μέχρι την επανατοποθέτηση έως και 65%. Η πλοήγηση στον νέο κόσμο της εργασίας είναι περίπλοκη και η LHH έχει δεσμευτεί να βοηθά εταιρείες και ιδιώτες να προχωρήσουν και να πετύχουν. Είναι τιμή μας που αναγνωριστήκαμε ως ηγέτης στον κλάδο της Επαγγελματικής Μετάβασης από το Everest Group».

Empowered: 16 δωρεάν live upskilling digital sessions για επαγγελματίες HoReCa

Πρόγραμμα δωρεάν live digital sessions για επαγγελματίες HoReCa, νέους και γυναίκες διαμορφωμένο με βάση τις ανάγκες της αγοράς, υλοποιεί το πρόγραμμα Empowered, από 29/11 έως 17/12. Στον νέο κύκλο live digital Sessions του Empowered, που υλοποιείται από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas και με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους μέσω δωρεάν εξειδικευμένων σεμιναρίων, με διακεκριμένους επαγγελματίες.

Επιπλέον, με τη συμμετοχή τους θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περαιτέρω ευκαιρίες ενδυνάμωσης όπως υποτροφίες, συμβουλευτικές καριέρας, 1:1 αλλά και Group Mentoring Sessions. Στο πλαίσιο του HoReCa Empowered υλοποιούνται δωρεάν live εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για τους εργαζόμενους του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να αναδειχθούν στον κλάδο.

Όσον αφορά στο Υοuth Empowered, ο νέος κύκλος δωρεάν live digital session προσφέρει εκπαίδευση, καθοδήγηση και ενδυνάμωση σε βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να διεκδικήσουν οι νέοι άμεσα και με επιτυχία τη θέση τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Τέλος, στα ανανεωμένα live digital sessions του Women Empowered, οι συμμετέχουσες θα ενημερωθούν για την γυναικεία επιχειρηματικότητα και θα εξελίξουν τις δεξιότητές τους, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας. Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό οργανισμό Mexoxo και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation).