--> 

Συνεργασία Kosmocar με Solutions2Grow

Τη στρατηγική απόφαση να δημιουργήσει μία ψηφιακή ακαδημία για τους εργαζομένους της, σε συνεργασία με την Solutions2Grow, έλαβε η Kosmocar, αντιλαμβανόμενη τη σημασία της εκπαίδευσης και του εκσυγχρονισμού της διαδικασίας ανάπτυξης των ανθρώπων της.

Συγκεκριμένα, η νέα e-learning πλατφόρμα της εταιρείας περιλαμβάνει μια σειρά έτοιμων μαθημάτων από την βιβλιοθήκη της Solutions2Grow και στοχεύει στο να δώσει ώθηση στην αλλαγή της εκπαιδευτικής κουλτούρας και να χαράξει την εξέλιξη της επιχείρησης μέσω των ανθρώπων της.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ο Αναστάσης Σαλιχός επικεφαλής των HR Strategic Projects

Την μετακίνηση του στην ΑΒ Βασιλόπουλος προκειμένου να ηγηθεί των HR Strategic Projects & Change Management πρακτικών ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Αναστάσης Σαλιχός. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη σχετική του ανάρτηση:

«Μετά από σχεδόν 6 καταπληκτικά χρόνια στο HR Consulting, ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να προχωρήσω και να κάνω ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα μου». Ο ίδιος δεν παρέλειψε να δηλώσει ενθουσιασμένος και να ευχαριστήσει όλους με τους οποίος συνεργάστηκε.

Ο Α. Σαλιχός μέχρι πρότινος ήταν Senior Consultant, Talent, Rewards & Organizational Design, Advisory στην Korn Ferry, ενώ έχει διατελέσει και Consultant, Team Leader Data Services, Talent & Rewards, αλλά και Associate Consultant, Talent & Rewards στην Willis Towers Watson.

Η Κατερίνα Μεϊμάρογλου νέο μέλος του IRC Executive Board

Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα το IRC Virtual Global Conference στο πλαίσιο του οποίου έγιναν και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της IRC Global Executive Search Partners, της παγκόσμιας συμμαχίας εταιρειών executive search, με παρουσία σε πάνω από 40 χώρες. Στην εν λόγω εκδήλωση, η Κατερίνα Μεϊμάρογλου, Managing Partner της IRC Greece (MEIHUNT, Corporate Talent Management), εκλέχθηκε ως νέο μέλος του IRC Executive Board για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως IRC Business Developer 2021.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να παραμείνουμε στην κορυφή και φέτος, ιδιαίτερα γιατί ήταν δύο χρόνια με πολλές προκλήσεις παγκοσμίως λόγω της πανδημίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κ. Μεϊμάρογλου, ενώ από την πλευρά του ο Rohan Carr, Πρόεδρος της IRC Global Executive Search Partners ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Κατερίνα θα ενσωματωθεί και θα ενισχύσει το ήδη ταλαντούχο μας Συμβούλιο. Θα φέρει μια νέα και μοναδική προοπτική και ανυπομονούμε για τη συνεισφορά της».

Η κα. Μεϊμάρογλου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα επιλογής στελεχών και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, έχοντας συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Coca-Cola Hellas και η BP Hellas, ενώ είναι κάτοχος MBA στο HR και στο Marketing από το Cardiff University της Ουαλίας καιBSc Οικονομικών με ειδίκευση στην Στατιστική & Ασφαλιστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.