Το νέο Playbook για την Ηγεσία στο 17th People Management Executive Seminar

Λίγες μόνο μέρες μένουν ως την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Best Seller συγγραφέως, Leadership expert και κορυφαίας thinker Liz Wiseman, η οποία θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό το νέο της βιβλίο «IMPACT PLAYERS: How to Take the Lead, Play Bigger, and Multiply Your Impact», που αναμένεται να αποτελέσει τη βίβλο για τον νέο χώρο εργασίας και αποτελεί τη φυσική συνέχεια του προηγούμενου New York Times Best Seller βιβλίου της «Multipliers: How the Best Leaders Make Everyone Smarter».

«Το Impact Players θα σας διδάξει πως να αποκτήσετε ενσυναίσθηση για το αφεντικό σας, χωρίς κολακείες, πώς να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να αναλάβετε την ευθύνη, ακόμα και αν δεν έχετε την επίσημη εξουσιοδότηση, αλλά και πότε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ακολουθήσετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα να συμβούν για την ομάδα σας αλλά και την καριέρα σας» αναφέρει ο Kim Scott, συγγραφέας του Radical Candor και του Just Work. «Αν θέλετε να ξεχωρίσετε νωρίς στην καριέρα σας, αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο να το διαβάσετε.

Η Liz Wiseman τονίζει τις πρακτικές και συχνά εκπληκτικές συνήθειες, που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να αφήσετε το στίγμα σας» δήλωσε ο Adam Grant, #1 New York Times bestselling συγγραφέας του Think Again και παρουσιαστής του TED podcast WorkLife. «Αν προσπαθείτε να πλοηγηθείτε στον νέο κόσμο της εργασίας, αυτό το βιβλίο είναι το GPS σας. Μέσα από μία ισχυρή έρευνα και αστραφτερά παραδείγματα, η Wiseman δείχνει πώς να κάνουμε τα πράγματα που δεν μας διδάσκουν στο σχολείο —να αντιμετωπίσετε διφορούμενα προβλήματα, να υπερβείτε απρόβλεπτα εμπόδια, να πετύχετε κινούμενους στόχους, ταξιδεύοντας πέρα από τα όρια του job description ώστε να συνεισφέρετε πραγματικά» υπογράμμισε ο Daniel H. Pink, #1 New York Times bestselling συγγραφέας του When, του Drive και του To Sell is Human.

Σημειώνεται ότι οι 200 πρώτοι συμμετέχοντες στο 17th People Management Executive Seminar θα λάβουν δωρεάν το εν λόγω βιβλίο, ενώ μετά την παρουσίαση, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη expert και ερευνήτρια σε θέματα ηγεσίας, θα συνομιλήσει με διακεκριμένα στελέχη από την ελληνική αγορά. Πληροφορίες και εγγραφές www.peoplemanagement.gr

Συνεργασία Κωστόπουλος – Hatzi Filax Group

Στην εξοικείωση των εργαζομένων με το μοντέλο παροχής εμπειρίας Customer Experience – CX στόχευε η εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε για το ανθρώπινο δυναμικό της Κωστόπουλος, η οποία αποτελεί μέρος του έργου «Our CX leading the way».

Συγκεκριμένα, η Hatzi Filax Group Training| Consulting| Technology ανέλαβε τον σχεδιασμό του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο υλοποιήθηκε μέσα σε 100 ημέρες, με τη συμμετοχή εργαζόμενων και στελεχών από διάφορα τμήματα και θέσεις.

Η ανάπτυξη νέων πρακτικών και η εφαρμογή του μοντέλου στοχεύουν στην προσφορά θετικής εμπειρίας στον πελάτη και στην αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του εντός της επιχείρησης Κωστόπουλος, ενώ στο πλαίσιο διεξαγωγής του έργου έλαβαν χώρα workshops με φυσική παρουσία σε αίθουσα και σειρά διαδραστικών ασκήσεων.

Huawei: Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Seeds for the Future

Tο Seeds for the Future διοργάνωσε, για μια ακόμη χρονιά, η Huawei Ελλάδος, με στόχο να επενδύσει στην ανάπτυξη των ταλέντων αλλά και στην παρουσίαση των προηγμένων τεχνολογιών του τομέα Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Ειδικότερα, πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές πανεπιστημιακών σχολών με ειδίκευση στον τομέα των ΤΠΕ.

Παράλληλα, η εταιρεία συμμετέχει στο πρόγραμμα υποτροφιών «Seeds for the Future», προσφέροντας υποτροφίες σε 27 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε 8 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, οι οποίες θα χορηγηθούν με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση και τη συμμετοχή στα δρώμενα του Πανεπιστημίου.

Η φετινή διοργάνωση διεξήχθη από τις 8 έως και τις 15 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 39 φοιτητών/τριων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Κρήτης, Πάτρας και Πειραιώς, ενώ παράλληλα με την Ελλάδα συμμετείχαν την ίδια περίοδο και φοιτητές/τριες από την Μοζαμβίκη και το Μπαγκλαντές. Σημειώνεται, τέλος, ότι όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εντατικά μαθήματα του κλάδου ICT και εμβάθυναν τις γνώσεις τους στις θεματικές ενότητες Cloud, Computing, 5G και ΑΙ.