Στην Epsilon Net η Βασιλική Λέντζιου

Τη θέση της HR Business Partner στον όμιλο Epsilon Net ανέλαβε τον Δεκέμβριο η Βασιλική Λέντζιου. Η Β. Λεντζιου είναι κάτοχος MSc στο Strategic Human Resources Management, και είναι πιστοποιημένη Personal and Executive Coach.

Ξεκινώντας την επαγγελματική της καριέρα στην Novartis και συνεχίζοντας να εξελίσσεται σε εταιρείες του φαρμακευτικού κλάδου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο. Τα τελευταία χρόνια κατέλαβε HR θεσεις σε εταιρείες fintech και gaming της ελληνικής αγοράς, συνεισφέροντας σημαντικά στις ανάγκες του κλάδου.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα People Development Manager η Ελένη Βυθούλκα

Τη θέση της People Development Manager στην ΑΒ Βασιλόπουλος ανέλαβε η Ελένη Βυθούλκα, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Culture and Engagement Senior Manager στην τράπεζα Πειραιώς.

Η Ε. Βυθούλκα είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος MSc στην Οργανωσιακή και Οικονομική Ψυχολογία, ενώ έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Head of Training and Development και Head of Recruitment & Selection στην Τράπεζα Κύπρου, αλλά και Senior Manager Talent Development στην Τράπεζα Πειραιώς.

Chipita: Μέρισμα 15 εκατ. ευρώ και στους εργαζομένους της

Το διοικητικό συμβούλιο της Chipita αποφάσισε να μοιράσει μέρισμα και στους εργαζόμενους της ελληνικής πολυεθνικής, λίγο πριν ολοκληρωθεί το deal με την Mondelez. Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, το μέρισμα δικαιούνται περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι της Chipita, οι οποίοι θα μοιραστούν 15 εκατ. ευρώ από τα κέρδη της εταιρείας.

Θα το λάβουν οι εργαζόμενοι της ελληνικής εταιρείας που απασχολούνται στη χώρα, αλλά και τα στελέχη της Chipita που εργάζονται στα εργοστάσιά της στο εξωτερικό. Το bonus συνδέεται με τα χρόνια εργασίας των υπαλλήλων στον οργανισμό, τη θέση και τον ρόλο τους στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Πέρα από όλα αυτά ωστόσο, οι εργαζόμενοι της Chipita έλαβαν πριν μερικές μέρες και προσωπική επιστολή του επικεφαλής της εταιρείας Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος μετά από 35 χρόνια στη διοίκηση της Chipita ετοιμάζεται να παραδώσει τα ηνία στη Mondelez και να προχωρήσει σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Exalco: 150.000 ευρώ στους εργαζόμενους στον τομέα παραγωγής

Την κατανομή 150 χιλιάδων ευρώ τις προσεχείς ημέρες στο ανθρώπινο δυναμικό αποφάσισε το Δ.Σ. της Exalco. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το εν λόγω ποσό θα διανεμηθεί στους εργαζόμενους που απασχολούνται στον τομέα παραγωγής των εργοστασίων, με στόχο την κάλυψη ενεργειακών οικιακών εξόδων.

«Πιστή στις αρχές και τις αξίες των ιδρυτών της, η Exalco αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και συνεχίζει την παράδοση της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της στήριξης όλων όσων έχουν ανάγκη, με το ανθρώπινο δυναμικό να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της» τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.