Η Λίλιαν Τσέρτου επικεφαλής της Talent Solutions, Right Management

Η Λίλιαν Τσέρτου αναλαμβάνει τα ηνία της Right Management, κάτω από την ομπρέλα της Talent Solutions του ομίλου ManpowerGroup στην Ελλάδα. Η Λ. Τσέρτου διαθέτει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων εταιρειών και οργανισμών στη χώρα μας, με ειδίκευση στην επιχειρηματική εκπαίδευση.

Η Right Management σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις ανθρώπινου δυναμικού που ευθυγραμμίζουν τη στρατηγική ταλέντου με την επιχειρηματική στρατηγική, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις όπως Προγράμματα Μετάβασης Καριέρας (Outplacement), Προγράμματα  Εκπαίδευσης, Εxecutive Coaching, Εργαλεία & Οργάνωση Κέντρων Αξιολόγησης. Ο Managing Director της ManpowerGroup Ελλάδας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποι για έναν οργανισμό αποτελούν την σημαντικότερη πηγή καινοτομίας και δημιουργικότητας και κατά επέκταση το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Η Λίλιαν Τσέρτου, στέλεχος με μακρά πορεία, θα μεγιστοποιήσει τις δράσεις και θα πραγματώσει το όραμα της Right Management για την περαιτέρω εκπαίδευση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ανθρώπων στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της απασχόλησης. Με αυτό τον τρόπο, θα βοηθήσουμε τους οργανισμούς να υλοποιήσουν ολοκληρωμένες στρατηγικές ταλέντων, προγράμματα upskilling & reskilling που προσδίδουν ταχύτητα και δυνατότητα προσαρμογής -χαρακτηριστικά της «ευκινησίας» (agility), βελτιώνοντας την απόδοσή τους».

AMD Telecom: Νέα Head of Training η Σοφία Αναδιώτου

Καθήκοντα Head of Training στην AMD Telecom ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Σοφία Αναδιώτου, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Sales Trainer στην εταιρεία.

Η Σ. Αναδιώτου διαθέτει πτυχίο Φιλολογίας και είναι επίσης κάτοχος International ΜΒΑ με εξειδίκευση στο Marketing Management.

Στην επαγγελματική της πορεία έχει διατελέσει στέλεχος marketing και πωλήσεων Β2Β υπηρεσιών από το 2001, στον τομέα της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, ενώ έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε εταιρείες όπως η Microsoft και η Convert Group.

Roche: Η Παυλίνα Γουμπουρού νέα Talent Acquisition Partner

Καθήκοντα Talent Acquisition Partner στην Roche ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα η Παυλίνα Γουμπουρού, η οποία μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Pfizer. Η Π. Γουμπουρού είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου και κάτοχος MSc στο Organizational & Economic Psychology, ενώ βρισκόταν για 11 χρόνια στην Pfizer, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, HR Manager Greece, Biopharma, και HR Officer.

Συνεργασία Cube RM και Up Hellas

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησαν από το 2022 η Cube RM και η Up Hellas. Η εν λόγω συνεργασία ξεκίνησε με τη διανομή καρτών σίτισης σε όλους τους μισθωτούς εργαζόμενους της Cube RM, ενώ το πλάνο προβλέπει και την αξιοποίηση των προγραμμάτων fitness, wellbeing και travel που προσφέρει η Up Hellas, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Σημειώνεται ότι η Cube RM παρέχει μια αυτοματοποιημένη λύση, η οποία αξιοποιεί το AI και το Machine Learning για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη διαδικασία υποβολής προσφορών και στοχεύει κυρίως σε πολυεθνικές εταιρείες φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού, με στόχο να επεκταθεί σύντομα σε άλλες βιομηχανίες, ενώ η πλατφόρμα της χρησιμοποιείται ήδη από εταιρείες όπως η Boston Scientific, η Takeda, η Bavarian Nordic και άλλες Fortune 500 εταιρείες.

Η Up Hellas προσφέρει λύσεις, όπως Up GoForEat, Up Cheque Dejeuner, Up Gift, Up Holidays και Up Fit, με στόχο την παροχή προνομίων στους εργαζόμενους που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος.