Η Ιωάννα Κατσικάρη νέα Core Leadership & Team Development Director στην The Coca-Cola Company

Στη θέση της Core Leadership & Team Development Director στην The Coca-Cola Company προήχθη η Ιωάννα Κατσικάρη, η οποία μέχρι πρότινος ήταν Talent Consultant Europe OU στην εταιρεία.

Η Ι. Κατσικάρη είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος MSc στο Strategic HR Management από το Alba, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Training and Development Manager στην Κωτσόβολος και Compensation Benefits Manager στον Όμιλο Ηρακλή.

Συνεργασία ActionAid και Socialinnov

Η ActionAid στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Internisa πραγματοποιεί δωρεάν εκπαιδεύσεις για γυναίκες ηλικίας 18-35 ετών, που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους προφίλ. Οι εκπαιδεύσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τον οργανισμό Socialinnov.

Στόχος των εκπαιδεύσεων είναι η ενίσχυση των ψηφιακών και οριζόντιων δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Επιπλέον, οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία για πρόσβαση σε πλατφόρμα διασύνδεσης με επιχειρήσεις. Οι εκπαιδεύσεις θα γίνουν διαδικτυακά στην αγγλική γλώσσα, από 2 έως 10 Φεβρουαρίου.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής, ενώ δήλωση συμμετοχής είναι δυνατή έως 31 Ιανουαρίου και απαραίτητη είναι η προεγγραφή. Υπεύθυνη υλοποίησης είναι η Αναστασία Σιδερά, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων στο Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα.