Δεδομένου ότι το Leadership και οι διάφορες παράμετροί του θεωρούνται εξόχως επίκαιρα και σημαντικά θέματα, αναδεικνύονται στο επίκεντρο της θεματολογίας του 7th People Management Executive Seminar.

Η ηχηρή παρουσία των τεσσάρων καταξιωμένων διεθνών ομιλητών Charlene Li, Peter Cook, Adrian Furnham και Bernd C. Leygraf στο «must attend event» της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε αποτελεί μία πρό(σ)κληση για τα στελέχη που αναζητούν απαντήσεις σε ζητήματα Ηγεσίας και έχουν το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ο ακαδημαϊκός και best seller συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς με την παρουσίασή του «Ηγεσία στους δύσκολους καιρούς-νέες αρετές έμπνευσης και δέσμευσης» θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο του συνεδρίου.

Η Νατάσα Σπύρου, Group Human Resources Director, θα παρουσιάσει το case study της Fourlis Holdings με «μυστικά επιτυχίας» του προγράμματος Ηγεσίας ενώ και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη (τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες) θα συνδράμουν καταλυτικά στο περιεχόμενο του συνεδρίου.

Τη μοναδική ευκαιρία να «γεμίσουν» γνώση και εμπειρίες αναφορικά με την Ηγεσία έρχεται να συμπληρώσει το Post Event Workshop (δωρεάν για τους συμμετέχοντες) με τίτλο«Leading in Turbulent Times» με τον Adrian Furnham, όπου σε συνέχεια της βασικής του παρουσίασης στο συνέδριο θα αναφερθεί στο πώς και το γιατί του «εκτροχιασμού» των Ηγετών αλλά και τον τρόπο να ξαναβρούν το δρόμο προς την κορυφή.

Την επόμενη μέρα, 21 Οκτωβρίου, ένα μοναδικό στο είδος του Seminar με τον Bernd C. Leygraff με τίτλο «Evocative Leadership» θα μυήσει τους συμμετέχοντες στην Υποβλητική Ηγεσία και τις βασικές ικανότητες παρεμβάσεων Gestalt. Περισσότερες πληροφορίες: www.peoplemanagement.gr, www.evocativeleadership.gr.