Νέο Country Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο ανακοίνωσε η IWG. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κουδουνά, ο οποίος θα έχει την επίβλεψη της ανάπτυξης της εταιρείας και θα συνεχίσει τα σχέδια επέκτασης της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Ο Αλ. Κουδουνάς με την εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας σε αμφότερες αγορές, συνοδεύοντας την επέκταση των συνεργασιών με ιδιοκτήτες ακινήτων για το άνοιγμα πολλαπλών νέων τοποθεσιών» αναφέρει η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση.

Η IWG, διεθνής πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας, διαθέτει τα brands Regus και Spaces και επεκτείνει το δίκτυό της σε Ελλάδα και Κύπρο, με τέσσερα νέα γραφεία σε Ομόνοια, Κυψέλη, Γλυφάδα και Πειραιά. Στις αρχές της χρονιάς, η IWG πρόσθεσε 867 νέα κέντρα στο δίκτυό της κατά τη διάρκεια του 2023, διπλασιάζοντας σχεδόν τον αριθμό των νέων τοποθεσιών σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Το 5% αυτών των τοποθεσιών παρέχονται μέσω συμφωνιών διαχείρισης εταιρικών σχέσεων, εκπληρώνοντας την στρατηγική χαμηλού κόστους κεφαλαίου της IWG. Προς το τέλος του 2023, η IWG ανακοίνωσε τα υψηλότερα έσοδά που είχε ποτέ στην 30ετή πορεία της, με τα έσοδα του ομίλου να αυξάνονται το τρίτο τρίμηνο κατά 8% στις 830 εκατομμύρια λίρες. Ο Αλ. Κουδουνάς, εντάχθηκε στην IWG στις αρχές του 2023 και μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Partnerships & Franchise Sales Manager.

Στόχος του κατά την εταιρεία, η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου  χώρων ευέλικτης εργασίας στο σύνολο των brands της IWG (Regus, Spaces, HQ και Signature) στις δυο αγορές, εστιάζοντας πλέον και σε μικρότερες πόλεις, όπου η ζήτηση των υπηρεσιών τους παρουσιάζει αύξηση.