Το Job Fair Athens, η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για τη σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μετά τη  επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων, διοργανώνετε και φέτος στις 3-4 Απριλίου, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων το Job Fair Athens 2013. Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας και να ενταχθούν ομαλά σε αυτήν. Για αυτό το λόγο, στα πλαίσια του Job Fair Athens 2013 διοργανώνονται trainings που προετοιμάζουν τους επισκέπτες για να δώσουν σωστό βιογραφικό στις συμμετέχουσες εταιρείες και να ανταποκριθούν σωστά σε πιθανή συνέντευξη που θα τους ζητηθεί.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) και ΙΕΕΕ NTUA S.B.(Institute of Electrical and Electronics Engineers),σε συνεργασία με πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Πληροφορίες: www.job-fair.gr.