Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε στελέχη από το δυναμικό της και ένα νέο έμπειρο στέλεχος από την αγορά διαμόρφωσε η Johnson & Johnson MedTech. Συγκεκριμένα, τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε πρόσφατα ο Πάνος Πιτσιλλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, το 2017, ενώ από τον Απρίλιο του 2023 στην εταιρεία εντάχθηκε ο Αχιλλέας Κεραμίδας, ως Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής ανέλαβε η Χριστίνα Πρίφτη, η οποία υπηρετεί τον τομέα από το 2004, ενώ Εμπορικός Διευθυντής Ορθοπαιδικού Τομέα & Καρδιολογίας ανέλαβε ο Γιάννης Συλεούνης, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία το 2006. Τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε η Μαρία Δρακοπούλου, η οποία μετρά 12 χρόνια στην εταιρεία, ξεκινώντας την πορεία της από το HR της Johnson & Johnson.

Η Μ. Δρακοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ και από τις πιο νέες ηλικιακά γυναίκες σε ηγετικό ρόλο στην εταιρεία. To 2016, ηγήθηκε του προγράμματος οργανωτικού μετασχηματισμού της εταιρείας, ως Change & Communication Lead και το 2018 προήχθη σε HR Business Partner. Τέλος, ο Απόστολος Πάνου, Διευθυντής Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας, βρίσκεται στην εταιρεία από το 1995 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013.