Κορυφαία διάκριση στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε η JTI Hellas, λαμβάνοντας τον τίτλο «Top Employer Europe 2013» από το CRF Institute (Corporate Research Foundation).

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο πιστοποίησε ότι η JTI Hellas, μαζί με «αδελφές» εταιρείες άλλων, σημαντικών χωρών του Ομίλου, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ελβετία, η Ολλανδία και η Δανία, πληρούν σε απόλυτο βαθμό τους όρους διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και παρέχουν στο ακέραιο άριστες εργασιακές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο, αναγνωρίστηκε ότι η JTI Ελλάδας, πληροί αυστηρά όλα τα απαιτούμενα κριτήρια της έρευνας τα οποία εστιάζουν στους ακόλουθους τομείς:

Παροχή βασικών και δευτερευόντων εργασιακών προνομίων και εξασφάλιση άριστων εργασιακών συνθηκών, Διαρκή Εκπαίδευση και Επαγγελματική Ανάπτυξη, Αποδοχές και Παροχές, Βελτίωση Καριέρας και Πολιτισμική Διαχείριση. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JT International Hellas, Ηλίας Ασημακόπουλος, σχολιάζοντας τη διάκριση δήλωσε: «Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν την ‘καρδιά’ της επιχειρηματικής μας δράσης. Η ορθή εργοδοτική συμπεριφορά, οι επιπλέον παροχές (οικονομικές και μη) και κυρίως η αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων, συνιστούν το τρίπτυχο της συνταγής της επιτυχίας της εταιρείας.

Η πιστοποίησή μας επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι οι πρακτικές που υιοθετούμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα είναι οι ορθές. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε τμήμα αυτής της εξαιρετικά ξεχωριστής ομάδας των κορυφαίων εργοδοτών στην Ευρώπη».