Καθήκοντα Head of People & Culture, αλλά και Headhunter στην Just One ανέλαβε η Αναστασία Νικολακάκη, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Senior Regulatory Affairs Manager στην Abbvie. H A. Νικολακάκη είναι απόφοιτη και κάτοχος PhD από το τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στον κλάδο των Επιστημών Υγείας, έχοντας εργαστεί και στις Novartis και Lavipharm.

«Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας της ήταν πάντα παθιασμένη με την πρόσβαση στην περίθαλψη και την προώθηση της βιωσιμότητας στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, μέσω της καινοτομίας του κλάδου, ενώ πιστεύει ακράδαντα στην αξία του DEI, καθώς και στην ιδέα ότι οι άνθρωποι και η κουλτούρα αποτελούν στρατηγικούς παράγοντες διαφοροποίησης» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

«Δεν είναι μόνο ο κατάλληλος headhunter για τον συγκεκριμένο κλάδο, αλλά και το κατάλληλο άτομο που θα επηρεάσει και θα αναπτύξει μια θετική και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακή κουλτούρα, ευθυγραμμίζοντας τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού με τους οργανωτικούς στόχους».