Η αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι JYSK επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της στη χώρα μας και με σχετική της ανακοίνωση τονίζει ότι αναζητά ανθρώπινο δυναμικό για να ενταχθεί σε αυτή. Σχολιάζοντας το παραπάνω, η Ντόρα Αντωνάτου, HR Manager JYSK Ελλάδας αναφέρει σχετικά: «Στη JYSK πιστεύουμε πως αν υπάρχει θετική διάθεση και θέληση όλα είναι εφικτά. Γι’ αυτό δεν εστιάζουμε τόσο στην εμπειρία και την προϋπηρεσία.

Θεωρούμε πως αν ένας υποψήφιος έχει θετική διάθεση μπορεί να εξελιχθεί μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει η JYSK. Αν λοιπόν κάποιος έχει θετική διάθεση, είναι ομαδικός, του αρέσουν οι προκλήσεις και αναζητά ευκαιρίες εξέλιξης, η JYSK είναι η κατάλληλη επιλογή». Η JYSK Ελλάδος, η οποία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και ανοίγει περίπου 10 νέα καταστήματα κάθε χρόνο πιστεύει ότι η ανάπτυξη αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και συμβαδίζει με την ανάπτυξη των υπαλλήλων της. «Στη JYSK η προσπάθεια και η καλή δουλειά ανταμείβονται πάντα και έχουμε ως στόχο το μεγαλύτερο μέρος των θέσεων που προκύπτουν να τις καλύπτουμε εσωτερικά.

Γιατί όπως λέμε στη JYSK “Bring Dedication, Meet Possibilities”» καταλήγει η Ντ. Αντωνάτου. Το πρώτο κατάστημα JYSK άνοιξε στην Ελλάδα το 2015. Σήμερα το δίκτυο της εταιρείας μετρά 47 καταστήματα σε όλη τη χώρα και σχεδόν 400 εργαζόμενους. Τέλος, για δύο συνεχόμενες χρονιές το 2021 και 2022, το Ινστιτούτο Top Employers βράβευσε τη JYSK Ελλάδος με τον τίτλο του “Κορυφαίου Εργοδότη”.