Την αποχώρησή της από την Kaizen Gaming, στην οποία κατείχε τη θέση της Group HR Director, μετά από 3 χρόνια ανακοίνωσε η Αλεξάνδρα Λόη.

«Νιώθω περήφανη για τις νίκες, τα διδάγματα και τους στόχους που πετύχαμε τα τελευταία 3 χρόνια, από το χτίσιμο ενός λειτουργικού συστήματος HR και την ανάπτυξη της ομάδας της Kaizen με πάνω από 1200 άτομα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική με εκπληκτικά ποσοστά engagement, μέχρι τη πιστοποίησή μας ως ένα από τα 10 κορυφαίας Best Workplaces στην Ευρώπη» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο LinkedIn. Η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσω τον CEO, την ομάδα του HR και όλους τους ανθρώπους της εταιρείας, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι θα ενταχθεί στην Revolut.

H A. Λόη είναι κάτοχος BSc στην Αναλυτική Φιλοσοφία από το LSE, MBA από το IESE Business School, Organizational Behavior Diploma από το Harvard University Graduate School of Education και Executive Coaching Degree από το INSEAD, ενώ, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί στην Korn Ferry, στην Coca-Cola HBC και στην Colgate-Palmolive.