Η Στέλλα Βουλγαράκη είναι η νέα Chief People Officer (CPO) της Kaizen Gaming, για τις 10 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Η Σ. Βουλγαράκη διαθέτει 20ετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και ως Σύμβουλος σε θέματα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης των ανθρώπων, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια ηγείτο της ομάδας HR της Netcompany-Intrasoft, ως Chief People Officer, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την HR στρατηγική της εταιρείας σε 8 χώρες.

«Με την προσθήκη της Στέλλας στην ομάδα μας, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση της περαιτέρω ανάπτυξης της Kaizen Gaming στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σταθερά στη λίστα των πιο ελκυστικών εργοδοτών» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Kaizen Gaming. Από την πλευρά της, η Στέλλα Βουλγαράκη δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που εντάσσομαι σε μια τόσο δυναμική ομάδα, σε μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά και συστηματικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Η ραγδαία επέκταση της Kaizen Gaming είναι μια μεγάλη πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευκαιρία όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό. Από τη νέα μου θέση, στόχος μου είναι να ενισχύσουμε τα υψηλά επίπεδα δέσμευσης των εργαζομένων και να επενδύσουμε στο υψηλού επιπέδου ταλέντο που διαθέτει ο οργανισμός». Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης της Αλεξάνδρας Λόη, για την οποία είχε γράψει και το Workforce, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Global Head of HR στην Revolut.