Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου η πρωτοβουλία της Kaizen Gaming, Values Month, μια καμπάνια παρουσίασης των αξιών που έχει θεσπίσει η εταιρεία για τους εργαζομένους της, με στόχο την ενσωμάτωσή τους στην καθημερινότητα. Αναλυτικότερα, από τις 5 Νοεμβρίου, όταν και ξεκίνησε η εν λόγω καμπάνια, περισσότεροι από 900 εργαζόμενοι σε 8 χώρες, με overall satisfaction rate 88.16%, παρακολούθησαν παγκοσμίου φήμης ομιλητές, όπως τον Mark Gallagher, Formula One Executive, Niven Postma, Strategy, Leadership & Culture Consultant, καθώς και συνεντεύξεις διακεκριμένων στελεχών της ελληνικής αγοράς και του εξωτερικού, όπως της Πέγκυς Αντωνάκου, Regional Director for Southeast Europe της Google, αλλά και από C-level μέλη της εταιρείας.

Μέσα από τη δική τους ιστορία και πορεία οι καλεσμένοι έδωσαν το δικό τους παράδειγμα για το πώς η «αξία» που τους αντιπροσωπεύει, τους οδήγησε σε αυτό που είναι σήμερα, με σκοπό να εμπνεύσουν τους ανθρώπους της εταιρείας να δρουν και αυτοί μέσα από τις 6 αξίες: Continuous Improvement, Passion, Get Things Done, People First, Customer Lens και One Team. Σημειώνεται πως η Kaizen Gaming ξεκίνησε το 2012 με μια ομάδα 25 ανθρώπων και πλέον ξεπερνά τους 1.100 εργαζόμενους σε 8 χώρες σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Έτσι, η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρείας δημιούργησε την ανάγκη ανάδειξης και υιοθέτησης αξιών που συνθέτουν την εταιρική κουλτούρα και τους εργαζόμενους που απασχολεί, σε όποιο σημείο της γης και αν βρίσκονται, με το Values month να εγκαινιάζει τη νέα αυτή εποχή με τον καλύτερο τρόπο.