Η Kaizen Gaming συμμετείχε στις εργασίες του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών με τρία ανώτατα στελέχη της, τον Παύλο Κανελλόπουλο, Chief Financial Officer, τη Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer και τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, Πρόεδρο του Kaizen Foundation, του διεθνούς κοινωφελούς οργανισμού, ο οποίος δημιουργήθηκε και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming.

Η Στέλλα Βουλγαράκη συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα «A Changing Workforce: Understanding the Generation Gap and Its Impact on Business», μαζί με επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού άλλων εταιρειών. Σύμφωνα με την Στ. Βουλγαράκη, «το 95% των εργαζομένων της Kaizen Gaming ανήκει στις γενιές των Millennials και της Generation Z. Τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι; Γρήγορη εξέλιξη, ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη. Θέλουν αμφίδρομη επικοινωνία και να νιώθουν ότι είναι συμμέτοχοι στη λήψη των αποφάσεων».

Και συνέχισε: «Επενδύουμε συστηματικά σε εκπαιδεύσεις και εξατομικευμένα προγράμματα ανάπτυξης για τους ανθρώπους μας. Δημιουργούμε ευκαιρίες ανέλιξης εντός του οργανισμού.

Περίπου 400 άτομα πήραν προαγωγή στην Kaizen Gaming τον περασμένο Μάρτιο και άλλα 200 μετακινήθηκαν εσωτερικά σε νέες θέσεις που επιθυμούσαν. Πραγματοποιούμε έρευνες, για να παρακολουθούμε τον παλμό και να ακούμε τις ιδέες των εργαζομένων. Ο CEO της εταιρείας ενημερώνει αδιάλειπτα τους ανθρώπους μας για όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην εταιρεία και απαντά απευθείας στις ερωτήσεις τους».