Τα 4,5 εκατ. ευρώ ξεπερνούν οι έκτακτες παροχές προς τους εργαζόμενους, αλλά και η συνολική ενίσχυση των κοινωφελών φορέων που ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γ. Καρέλιας στο μήνυμά του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας. Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι ανήλθε φέτος στα 350 ευρώ καθαρά, με τον κάθε λαχνό της σχετικής γιορτής της εταιρείας για τον καθένα από τους 40 τυχερούς να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ καθαρά.

Επιπλέον, κάθε εργαζόμενος με παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.750 ευρώ καθαρά, με τους εργαζόμενους, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2022 να λαμβάνουν ακόμα μία πρόσθετη ενίσχυση 500 ευρώ καθαρά, ενώ η εταιρεία θα κάνει δώρο έναν φορητό υπολογιστή σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του μέσα στο 2022.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία ειδικά για φέτος θα δώσει 15ο μισθό σε όλους και έκτακτη οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ καθαρά σε όσους έχουν μισθό κάτω από 1500 ευρώ, ενώ 160 στελέχη και εργαζόμενοι που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους θα λάβουν το μπλε bonus 2.700 ευρώ καθαρά και 50 στελέχη και εργαζόμενοι, των οποίων η απόδοση κρίνεται ως εξαιρετική, θα λάβουν το χρυσό bonus 4.000 ευρώ καθαρά. «Σχεδιάζοντας τον πίνακα με τις παροχές του 2022, κρίναμε ότι και αυτές πρέπει να εκσυγχρονιστούν, να αλλάξουν μορφή και να ανταποκριθούν στα κελεύσματα των καιρών.

Ο στόχος δεν είναι μόνο να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην επιτυχία της εταιρείας, αλλά και να επιβραβευθούν ιδιαίτερα εκείνοι που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Α. Καρέλιας. Τέλος, η εταιρεία αποφάσισε να ενισχύσει με το συνολικό ποσό του ενός εκατ. ευρώ μια σειρά από φορείς.