Συνεργασία με το Jobslink, το ειδικό πρόγραμμα εύρεσης εργασίας που δημιούργησε ο Ελληνικός Σύλλογος για το Σύνδρομο Asperger (Ελ.σ.σ.Α.) ξεκινά το kariera.gr. Tο Jobslink δημιουργήθηκε από άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το kariera.gr ενσωματώνει στις φετινές Ημέρες Καριέρας (21-22 Οκτωβρίου, Τεχνόπολη) ένα ειδικό hub για να έρθουν σε επαφή οι εργοδότες με τους ανθρώπους αυτούς. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, 22 εταιρείες-εργοδότες θα έρθουν σε επαφή στις Ημέρες Καριέρας 2023 με περισσότερους από 70 υποψηφίους με Αυτισμό Υψηλής Λειτουργικότητας, που δήλωσαν συμμετοχή.

Σε έναν χώρο ειδικά και φιλικά διαμορφωμένο, εκπρόσωποι των εταιρειών και υποψήφιοι θα γνωριστούν και θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις, με στόχο να δοθούν στους υποψηφίους αυτούς οι εργασιακές προοπτικές που τους αξίζουν.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία είναι οι: Alumil, Brink’s Hellas S.A., Coca-Cola Τρία Έψιλον (3Ε), CQS, Ergo Ασφαλιστική, EY, Fraport Greece, IKEA, Intrum, kariera.gr, Mars, Nestlé, Neurosoft, Nexi Greece, Salescode, TaskUs, Teleperformance, Webhelp, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, Πλαίσιο Computers και ΣΟΛ Crowe.