Τα καταστήματα ΙQOS πιστοποιήθηκαν ως «Covid-Shield» από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria για δεύτερη συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας την ασφαλή  εξυπηρέτηση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και την ασφάλεια των εργαζομένων τους.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «Covid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria με γνώμονα την Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Σε δήλωσή της, η Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων ΙQOS, Βάγια Σιμόγλου, ανέφερε: «H ασφάλεια των καταναλωτών και των εργαζομένων είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση που έλαβαν τα καταστήματα IQOS, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς επιβεβαιώνεται η ασφάλεια που εισπράττουν οι καταναλωτές από την πρώτη στιγμή που εισέρχονται στα καταστήματα. Πιο περήφανοι από όλα, όμως, είμαστε για την γρήγορη προσαρμογή των υπηρεσιών μας στα καταστήματα IQOS, καταφέρνοντας να παρέχουμε εν μέσω πανδημίας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα σε συνθήκες απόλυτης και πιστοποιημένης ασφάλειας για όλους».