Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο ξενοδοχείο King George, η παρουσίαση του βιβλίου «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΗΓΕΤΗΣ, μια εναλλακτική προσέγγιση στην άσκηση ηγεσίας», του Μιχάλη Γιαννουλέα, συγγραφέα-Γενικού Διευθυντή της ATExcelixi Α.Ε., Εκπαιδευτικό & Συνεδριακό Κέντρο, Εταιρεία Ομίλου ATEbank.

Παρά την καθολική απεργία των ΜΜΜ και την πορεία στην πλατεία Συντάγματος, η αίθουσα ήταν κατάμεστη, επιβεβαιώνοντας το επίκαιρο του θέματος που πραγματεύεται το βιβλίο στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ, και το έργο του συγγραφέα μίλησαν οι Μ. Δραϊνάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος- Χρυσός Οδηγός Α.Ε., Κ. Λαμπρινόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΕΔΕ, Α. Σάμιτας, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α.-ΔΗΜΗΤΡΑ, Δ. Σκάλκος, Πολιτικός επιστήμονας- Διεθνολόγος και Κ. Μπουρλετίδης, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του ΕΚΠΑ.

Οι ομιλητές εστιάζοντας στην έλλειψη ηγεσίας που βιώνουμε καθημερινά, τόνισαν ότι στο βιβλίο του ο Μ. Γιαννουλέας προσεγγίζει με τρόπο μεθοδικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο το φαινόμενο της ηγεσίας, επηρεάζοντας τις αντιλήψεις του αναγνώστη για την ηγεσία και τις συμπεριφορές που πρέπει να υιοθετεί για να την ασκεί αποτελεσματικά.