«Οποιοδήποτε προσωπικό θέμα εργαζόμενου, όσο ασήμαντο και αν είναι, έχει προτεραιότητα σε σχέση με οποιοδήποτε εταιρικό θέμα, όσο σημαντικό και αν είναι».

Το πιστέψαμε βαθιά, το κάναμε πράξη και το υπερασπιζόμαστε «με νύχια και με δόντια». Για να μπορεί η Piscines Ideales να ενδυναμώνει συνεχώς την πελατοκεντρική, αλλά ταυτόχρονα και ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία και να ενισχύει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην αγορά, ενδιαφέρεται πρώτα και πάνω από όλα για τους εργαζόμενούς της – ειλικρινά, αυθεντικά και πηγαία!

Παρέχουμε υψηλή ποιότητα ζωής, υγεία, απόλαυση και ευεξία στους πελάτες μας και στους εαυτούς μας

Για μας οι διακρίσεις δεν είναι αυτοσκοπός. Αποτελούν την επιβράβευση των προσπαθειών μας και των κόπων μας και έρχονται σαν φυσικό επακόλουθο της καθημερινής μας βελτίωσης και εξέλιξης! Μας έδωσαν πολύ μεγάλο κύρος και οδήγησαν στη δημιουργία ενός μοναδικού οράματος: Να θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο άσκησης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με πολύ μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό στους γύρω μας και στο περιβάλλον. Δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο όμως είναι ταυτόχρονα και πολύ απαιτητικό, προτρέποντάς μας συνεχώς να μαθαίνουμε, να βελτιωνόμαστε, να παραμένουμε υγιείς, κεφάτοι και δημιουργικοί. Και όλα αυτά αντανακλώνται στους πελάτες μας, που απολαμβάνουν εξυπηρέτηση 5 αστέρων!

Κατανοήσαμε και το διαπιστώνουμε καθημερινά, ότι η κουλτούρα μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε! Μια κουλτούρα που μας θέλει υπεύθυνους, φιλόδοξους, ανοιχτούς, αισιόδοξους και δεκτικούς στις αλλαγές, ικανούς να φέρουμε αποτέλεσμα. Η Piscines Ideales είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, που αναδεικνύει ηγέτες και επιχειρηματίες. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι για μας το άλφα και το ωμέγα για να πετυχαίνουμε κάθε επιχειρησιακό μας στόχο. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας και αυτό το πετυχαίνουμε γιατί έχουμε ικανοποιημένους, έμπειρους και καλά καταρτισμένους εργαζόμενους. Παρέχουμε υψηλή ποιότητα ζωής, υγεία, απόλαυση και ευεξία στους πελάτες μας και στους εαυτούς μας. Καταργούμε όλες τις διαχωριστικές γραμμές, δίνοντας μεγάλη αξία στον καθένα μας και τεράστια αξία στην εταιρεία μας.

Η πορεία προς την καταξίωση και την επιτυχία για εμάς  είναι να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και όλοι μαζί – ONE TEAM…ONE DREAM!!! – τους Πελάτες μας, οι οποίοι μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα, το χαμηλό κόστος (λόγω και της προηγμένης τεχνολογίας μας, που ενισχύει την υψηλή παραγωγικότητα) και τη συνέπειά μας. Το πιο ισχυρό όμως «όπλο» μας, είναι το χαμόγελό και το φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον μας.

Έτσι, η εταιρεία μας πετυχαίνει στο σκληρό αγώνα του ανταγωνισμού, ενώ όλοι εμείς εκπληρώνουμε τα όνειρά μας.

Ένας αέναος κύκλος, με σημείο εκκίνησης – αλλά και κινητήρια δύναμη – τους Πελάτες μας!

Best Workplaces 2009: Οι 20 επιχειρήσεις – αντικείμενο του πόθου κάθε εργαζόμενου