"Στον κλάδο μας, συχνά μιλούμε για εταιρείες εστιάζοντας στις οργανωσιακές τους δομές και τα προϊόντα. Τείνουμε όμως να ξεχνάμε πως οι εταιρείες, στη βάση τους, απαρτίζονται από ανθρώπους. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που ορίζουν τη δυναμική της εταιρείας, που δίνουν ώθηση για την ανάπτυξη, που ενστερνίζονται τη στρατηγική και μεταλαμπαδεύουν το όραμα μέσα και έξω από τον οργανισμό".

“Στη Cisco, όχι μόνο δεν παραβλέπουμε τον παράγοντα «άνθρωπο», αλλά αντίθετα, επενδύουμε σε αυτόν. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των εργαζομένων μας και τους αντιμετωπίζουμε ως συγκροτημένες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, όχι ως απρόσωπες ομάδες.

Ο καθένας μας συμβάλλει, με τις μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις του, στην επίτευξη των κοινών στόχων και όλοι μαζί, μέσα από τη σύνθεση και τη σύγκλιση -ιδεών, εμπειριών, τεχνογνωσίας, κουλτούρας- διαμορφώνουμε ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον, που υποστηρίζει την ανάπτυξη των προσωπικών χαρακτηριστικών του καθενός μας και την εξέλιξή μας, ως ατόμων και ως επαγγελματιών. Είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλο και όλοι για την ομάδα, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε, ζούμε, διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε.

Στη Cisco σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των εργαζομένων μας και τους αντιμετωπίζουμε ως συγκροτημένες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, όχι ως απρόσωπες ομάδες

Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της Πληροφορικής. Στόχος μας είναι η αναγνώρισή μας ως της καλύτερης εταιρείας του κλάδου. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαι πεπεισμένος ότι θα κατακτήσουμε υψηλότερες διακρίσεις στο μέλλον, εντός και εκτός συνόρων”.

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco ιδρύθηκε το 1984 και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη IP-based τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων. Η εταιρεία προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε κυβερνήσεις, παρόχους υπηρεσιών, επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και καταναλωτές. Το όραμα της Cisco είναι να Αλλάξει τον Τρόπο που οι Άνθρωποι Εργάζονται, Ζουν, Παίζουν και Μαθαίνουν. Αναπόσπαστο τμήμα της επιχειρησιακής στρατηγικής της Cisco είναι η ισχυρή κοινωνική ευθύνη.

Τα εταιρικά κοινωνικά προγράμματα ευθύνης ενσωματώνουν υπεύθυνες εταιρικές πρακτικές αλλά και επενδύσεις στην εκπαίδευση και φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Η Cisco έχει υιοθετήσει ένα σύστημα που ελαχιστοποιεί την επίδραση στο περιβάλλον, από το σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι και τη χρήση της τεχνολογίας.

Η Cisco συνεργάζεται με τοπικούς φορείς σε περιβαλλοντικά έργα, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ως έκφραση των αξιών και των πεποιθήσεων της επιχείρησης, αυτές οι δραστηριότητες έχουν ως σκοπό να χτίσουν την εμπιστοσύνη στην εταιρεία και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις με τους εργαζομένους μας.

Best Workplaces 2009: Οι 20 επιχειρήσεις – αντικείμενο του πόθου κάθε εργαζόμενου