Την ένταξη στην ομάδα της του Μάριου Βογιατζή, ιδρυτή του Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος, ως Training Manager, ανακοίνωσε η Διοίκηση της Kestria Greece (MEIHUNT). Ο Μ. Βογιατζής είναι αναλυτής συμπεριφοράς, με σπουδές σε Business και MSc σε Human Behavior Analysis και περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, εντός και εκτός Ελλάδας, σε θέσεις υψηλής ευθύνης.

«Είμαι πολύ περήφανη για την ένταξη του κ. Βογιατζή στην ομάδα μας, ιδιαίτερα γιατί η συνεργασία αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες μας με εξειδικευμένες και σύγχρονες εκπαιδεύσεις που έχουν εφαρμογή στο σύγχρονο management και είμαι σίγουρη οτι θα έχουν μεγάλη ζήτηση στην Ελληνική αγορά» δήλωσε σχετικά η Κατερίνα Μεϊμάρογλου, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, ενώ από την πλευρά του ο Μ. Βογιατζής ανέφερε:

«Είναι τιμή και ευθύνη για εμένα προσωπικά η ανάθεση αυτού του ρόλου από την κυρία Μειμάρογλου και την Kestria Greece – MEIHUNT. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στους επαγγελματίες νέες γνώσεις, νέες δεξιότητες, νέες προσεγγίσεις και κυρίως ένα νέο mindset στην αντιμετώπιση
των επαγγελματικών τους προκλήσεων».