Η εταιρεία λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών Kleopas Alliott λάνσαρε τα νέα της λογότυπα για την Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. και την Kleopas Υπηρεσίες Μισθοδοσίας ΕΠΕ.

Η απόφαση της εταιρείας να προχωρήσει στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της αποτελεί ακόμα μια πρωτοποριακή πράξη, η οποία πρόσφατα λάνσαρε τους ιστότοπους της www.alliott.gr & www.payrollservices.gr στη σύγχρονη Κινέζικη γλώσσα, επιπλέον της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας που ήδη διέθετε.

Ο Γιάννης Κλεώπας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Kleopas Alliott, αναφορικά με τη στρατηγική σημασιολογία που συμβολίζουν τα νέα λογότυπα, δήλωσε: «Για περισσότερο από δυο δεκαετίες “εξασφαλίζουμε το μέλλον της επιχείρησης” των πελατών μας, το τετράγωνο συμβολίζει τους λόγους της επιτυχία μας δηλαδή, τη λογική, τη σύνεση την δραστηριότητα και τη λειτουργία μας εντός των νομοθετικών και κανονιστικών πλαισίων. Το τρίγωνο συμβολίζει τη συνετή μεν αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη, τόσο της δική μας όσο των πελατών μας, αντικατοπτρίζοντας το όραμα μας να «δίνουμε απεριόριστες ευκαιρίες στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε την επιχείρηση τους»

Συνεχίζοντας τόνισε: «Το Γαλάζιο χρώμα της Λογιστικής εταιρείας συμβολίζει την απελευθέρωση του πελάτη από υποχρεώσεις και για εμάς το συντηρητισμό και την αποδοχή των υποχρεώσεων μας. Το μπορντό χρώμα της εταιρία Μισθοδοσίας συμβολίζει την ποιότητα και τη θετική εμπειρία (τέλεια και πλήρης) από τις υπηρεσίας μας».