Ο Όμιλος Adecco, ανακοίνωσε την ανάθεση του ρόλου του Γενικού Διευθυντή της Adecco Ελλάδας στον Κωνσταντίνο Μυλωνά.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης, Επικεφαλής της Ζώνης Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, στην οποία ανήκει και η Adecco Ελλάδας, θα έχει πλέον έδρα στο Dubai, αλλά θα διατηρήσει το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου Adecco Ελλάδας.

Ο Κ. Μυλωνάς εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Adecco το 2000, την πρώτη δηλαδή χρονιά δραστηριοποίησής του στην ελληνική αγορά, ως Branch Manager Υποκαταστήματος της Adecco στη Θεσσαλονίκη. Το 2002 ανέλαβε την ευθύνη όλης της Περιοχής της Βορείου Ελλάδος.

Από το 2005 έως το 2008 κατείχε τη θέση του Sales Manager της Adecco Ελλάδας και το 2009 του ανατέθηκε ο ρόλος του Sales & Operations Director. Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς ανέφερε σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων:

«Είναι μεγάλη μου τιμή η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Όμιλος με την ανάθεση του ρόλου του Γενικού Διευθυντή της Adecco Ελλάδας. Οι οικονομικές συνθήκες στην τοπική αγορά είναι δύσκολες αλλά με επιμονή και ποιοτική εργασία, όπως είμαστε συνηθισμένοι να δουλεύουμε στην Adecco, είμαι πεπεισμένος πως θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε την εταιρεία σε νέες επιτυχίες.»