Πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών και συνεχούς ανάπτυξης με τη μεθοδολογία Agile Lean Six Sigma και τη βοήθεια της Changeland Consulting υλοποίησε, εν μέσω πανδημίας, η Kotronis Packaging.

Συγκεκριμένα, η βιωματική εκπαίδευση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 και περιλάμβανε την υλοποίηση στρατηγικών έργων βελτίωσης ποιότητας και διαδικασιών, ενώ συμμετείχαν 22 στελέχη από διαφορετικά τμήματα, χωρισμένα σε 2 ομάδες, οι οποίες μάθαιναν τη χρήση μεθόδων και εργαλείων της Lean Six Sigma και τα εφάρμοζαν με agile τρόπο για τη βελτίωση των διαδικασιών, λαμβάνοντας ταυτόχρονα καθοδήγηση. Το εν λόγω πρόγραμμα ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2021 με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και την εξέταση πιστοποίησης.

«Η μελετημένη δομή του προγράμματος, η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης και η διαρκής υποστήριξη από τον εισηγητή συνέβαλαν σημαντικά στην αφομοίωση των νέων γνώσεων. Συνεχίζουμε δυναμικά παρόλο τις δύσκολες συνθήκες και επενδύουµε σε προγράµµατα που µας εξελίσσουν ως εργαζοµένους και ως εταιρεία» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Βιβή Μίντζα, HR Manager της Kotronis Packaging σε ανάρτησή της.