Για 7η συνεχή χρονιά, η «Ημέρα Καλής Πράξης» της Κωτσόβολος χάρισε «χρώμα» και χαρά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τις δράσεις των εθελοντών της.

Οι 1.550 εθελοντές της εταιρείας από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία, τις αποθήκες και το κέντρο διανομής επισκευών της εταιρείας, την Κυριακή 9 Ιουνίου, μοιράστηκαν σε 72 ομάδες και συμμετείχαν δυναμικά σε πολλαπλές δράσεις με επίκεντρο τα παιδιά, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την τρίτη ηλικία ή το περιβάλλον. Χαρακτηριστικά, η ομάδα των Κεντρικών Γραφείων της Κωτσόβολος για ακόμη μία χρονιά άφησε σημαντικό έργο πίσω της, αφιερώνοντας μία ημέρα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, όπου ενδεικτικά οι εθελοντές της Κωτσόβολος ανέλαβαν να ετοιμάσουν προϊόντα για το e-shop του οργανισμού.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με τον συνεργάτη της εταιρείας Generali, συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας της ΕΛΕΠΑΠ, και κατάφεραν να συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας 2 παιδιών της εξασφαλίζοντας τις θεραπείες τους για ένα χρόνο. Η ομάδα από το κατάστημα της Καλαμάτας πέρασε την ημέρα της στα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ η ομάδα του καταστήματος στην Οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη αφιέρωσε την ημέρα της στον σύλλογο «Λάμψη», την παιδαγωγική κλινική της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, προσφέροντάς τους φάρμακα και αναλώσιμα.