Τους 5 trainees του Level Up, του 18μηνου Graduate Trainee Program, καλωσόρισε η Κωτσόβολος, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν το μοντέλο λειτουργίας της εταιρείας και να δουν σε βάθος τον τρόπο λειτουργίας του Supply Chain. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν 360 rotation σε τμήματα όπως Commercial, Demand planning, Unified Commerce, αλλά και να εμβαθύνουν σε τμήματα του Supply Chain, όπως Supply Chain Field Operations, Distribution Planning, Routing Operations.

Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν και θα χρησιμοποιήσουν εργαλεία όπως MS Power BI και SAP, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικές με Predictive Models & Data Analytics. Επιπρόσθετα, την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και η αποφοίτηση της 2ης ομάδας των CX Partners της εταιρείας, δηλαδή εκπροσώπων όλων των τμημάτων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Omnichannel & CX».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που διαμορφώθηκε σε συνεργασία με το ΟΠΑ, στο οποίο οι συμμετέχοντες εργάστηκαν με τη μεθοδολογία του «Customer Journey Mapping» και απέκτησαν όλα εκείνα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη διαμόρφωση μιας omnichannel στρατηγικής. Στο τέλος, οι CX Partners παρουσίασαν τη δουλειά τους στη Διοικητική ομάδα της Κωτσόβολος και είναι πια έτοιμοι να εφαρμόσουν όλα όσα έμαθαν τον τελευταίο χρόνο στην καθημερινότητά τους, με απώτερο στόχο να προσφέρουν βέλτιστη εμπειρία τόσο μέσα από την επαφή τους με πελάτες, όσο και με συναδέλφους τους.