Για τέταρτη συνεχή χρονιά και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, η KPMG διοργάνωσε δράση με τίτλο «Cook for Good» στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ομάδα εθελοντών της KPMG μαγείρεψε 212 μερίδες φαγητού στο Miele Experience Center στο Νέο Ψυχικό, ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας του γνωστού master chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και του sous chef Κωνσταντίνου Μπούρνια. Σημειώνεται ότι η δράση «Cook for Good» πραγματοποιήθηκε, για άλλη μια χρονιά, με τη συνεργασία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε», με τις μερίδες φαγητού να διανέμονται στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου, ενώ τα σπαγγέτι για την παρασκευή των γευμάτων ήταν προσφορά της ΗΛΙΟΣ.