Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Athens Grand Hyatt, θα πραγματοποιηθεί το 23ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, ο οποίος θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.

Αναλυτικότερα, σκοπός του Συμποσίου είναι να αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλο του HR στο σύγχρονο, δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον. Έτσι, ο Head of Global Talent Acquisition της ING, Jan Karel Sindorff, θα μιλήσει σχετικά με το employee experience και την προσαρμογή σε νέα εργασιακά περιβάλλοντα, ο «αιρετικός» ερευνητής Patrick Vermeren θα δώσει ανατρεπτικά δεδομένα για δημοφιλή HR εργαλεία και η αεροπορική ψυχολόγος των Aegean Airlines, Τίνα Κοκλάμη, θα αναφερθεί στο μείζον θέμα της ψυχικής υγείας των εργαζομένων.

Τέλος, ξεχωριστή θέση έχει το «fireside chat» με τη γνωστή ηθοποιό και σκηνοθέτη Κάρμεν Ρουγγέρη, σχετικά με την επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών γενεών, αλλά και οι τοποθετήσεις Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού για το πώς εξελίσσεται σήμερα ο «πόλεμος για το ταλέντο».