Την αξία της διαφορετικότητας (diversity) και της κουλτούρας ενσωμάτωσης (inclusion) «γιόρτασε» η KPMG, στο πλαίσιο executive breakfast που παρέθεσε την Τρίτη 5 Μαρτίου με καλεσμένους υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς, στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.

Επίτιμες καλεσμένες, αλλά και συντονίστριες της εκδήλωσης ήταν οι αλπινίστριες Βανέσα Αρχοντίδου και Χριστίνα Φλαμπούρη, οι οποίες, μέσω της πρωτοβουλίας «A woman can be» και με τη στήριξη της KPMG ξεκινούν σε ένα μήνα την κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ. «Στην KPMG πιστεύουμε στην αξία της ισορροπίας. Οι γυναίκες αντιστοιχούν στο 44% του management group μας και στο 53% του ανθρώπινού μας δυναμικού.

Στηρίζουμε τη Βανέσα και τη Χριστίνα γιατί οι αξίες μας ταυτίζονται» δήλωσε η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG, καλωσορίζοντας το κοινό της εκδήλωσης. Στα βασικότερα θέματα της εκδήλωσης που συζητήθηκαν ήταν ο εντοπισμός αλλά και η καταπολέμηση των στερεοτύπων.

Ταυτόχρονα, στο πάνελ συζήτησης όπου συμμετείχαν ο Μάριος Κυριάκου και η Αναστασία Παρετζόγλου, το στέλεχος επικοινωνίας Μαρία Ηλιοπούλου και η Βιολόγος & Executive Director του Athens Science Festival, Δρ. Γιούλη Κυριαζή, κοινός τόπος των απόψεων ήταν ότι οι γυναίκες μόνες τους πρέπει να διαμορφώσουν τη θέση τους στην εργασία και την κοινωνία καθώς κανένας δεν μπορεί να το κάνει εξ ονόματος αυτών.